bana 19.kromozomdu galiba bir hata var dedi (kalp oluşumunda) onuda toksoplazmaya bağladı.
Kürtajdada sancı vermedi uyuttu beni bitincede ilk olduğu için fazla kazımadım vakumla çektim dedi.
Bence sen doktorunla iyice konuş benimde 11.haftamdı bence uyutup yapsın daha iyi hiçbişey hissetmesin hem sancı dediğin fitil olabilir girmeden bi yarım saat önce verdi ama korkulcak bişey değil.
evet ilk olunca zor oluyor ben iğneden bile korkan insanım ama inan anlamıycaksın bile tamam psikolojin alt üst oluyor ama atlatırsın tekrar geçmiş olsun eşinde senin gibidir bibirinize destek olmalısınız allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah.
asicim canım üzülme lütfen cok gecmiş olsun yıne hamile kalırsın inş.
slm arkadaslar bende gecen sene iki bucuk ayliok dusuk yaptim simdide 7 haftalik bos gebelik yasadim ve oda dusukle sonuclandi doktoruma sordum neden boyle oldugunu yasimdan dolayi oldugunu soyledi inanabiliyormusunuz sanki 50 yasindaymisim gibi ama ben takmyiorum kafama yasi allahim nasip edince hangi yasta olursan ol hamile kaliniyor bence insallah bir ay sonra tekrar deniycem bebeislerini kaybedenelre gecmis olsun hamile olan arkadaslarida allah kurtarsin diyorum kalin saglicakla
bende 7 haftalık boş gebelik yaşadım. küretaj çok rahat geçmişti açıkçası bende çok korkmuştum. beni uyutmuşlardı o nedenle hiç birşey hatırlamıyorum. çabucakta toparlamıştım kendimi. bunun kesin bi nedeni yok. döllenme oluyor fakat hücre safhasında yeterince mükemmel olmadığı için işlem iptal ediliyor ama kese büyümeye devam ediyor. şimdi yine gebeyim o olaydan sonra cesaretim kırılmıştı ve uzun bir süre çocuk yapmak istemedim. şimdilik bebeğim sağlıklı görünüyor aşırı bulantılarım var bir tek umarım hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alırım. inşAllah Rabbim sanada yeniden sağlıklı bir bebek kısmet eder. geçmiş olsun
asicim ben iki dusuk yasadim ikisie kendiliginden dusutu kurtaja gerek kalmadi ama korkmana gerek yok burda kurtaj olan arkadaslar da var korkmaniza gerek yok diyorlar bayiltip yapiyorlarmis galiba hakkindan hayirlisi olur insallah
cok gecmis olsun asicim sen sagliklli olda yine hamile kalirsin napalim verende mevlam yine bizden geri alanda mevlam insallah bundan sonraki hamileligimiz iyi olur ben umudumu hic kaybetmedim kaybetmiyorumda biliyorumki hakkimdan hayirlisi ne zamansa cenabi allah o zaman nasip edicektir insallah saglikli bir hamilelik yasarizda burda paylasiriz hep beraber canim kendine dikkat et yormamaya usutmemeye bak tekrar gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?