• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik (11.-12.hafta)

asi_83

ŞansliAnneyim
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
1.197
14
683
41
MERHABA ARKADAŞLAR

BENDE BOŞ GEBELIK YAŞAYANLARDANIM CUMARTESI KONTROL ICIN RANDEVU ALMIŞTIK EŞIMLE BIRLIKTE DOKTORDAN.....
COK HEYECANLIYDIK CÜNKÜ ILK GITTIGIMIZDE BEBIŞ YOKTU SADECE KESE VARDI,HENÜZ 5HAFTALIKTI O ZAMAN...

IKINCI KONTROLÜM OLACAKTI 10+4 VE IKIMIZDE COK SEVINCLIYDIK
BEBEGIMIZI GÖRÜCEZ DIYE VE ILK KALP ATIŞLARINI DUYACAGIZ DIYE
AMA O GÜN SANKI DÜNYAMIZ BAŞIMIZA YIKILDI ULTRASONLA BAKINCA DOKTOR MALESEF KESEDEN BAŞKA BIRŞEY GÖRÜLMÜYOR DEDI EMBRYO YOK DEDI
TABIKI BIR ŞOK YAŞADIK O AN.HEMEN KAN TESTI YAPTIR DEDI VE PAZARTESI TEKRAR GEL DEDI VE TEKRAR KAN TESI YAPTIR DEDI SONRA SONUCLARLA YANIMA GEL DEGERLERINE BAKMAK ICIN.
PAZARTESI TEKRAR GITTIM DEGERLER CUMARTESINDEN PAZARTESINE KADAR 1000 DEGER DÜŞMÜŞTÜ :1no2:
SONRA BIR KONTROL DAHA YAPTI VE AYNI ŞEYLERI SÖYLEDI
BU CUMARTESI KESEMI ALACAKLAR VE BEN COK KORKUYORUM ILK KEZ BAŞIMA GELIYOR KORKUDAN HASTALANMAYA BAŞLADIM ZATEN BU OLAYDAN DOLAYIDA COK ÜZGÜNÜM ALLAH KIMSEYE YAŞATMASIN COK ZOR BIR DURUM
HEM ILK HAMILELIK OLACAKTI VE ISTENILEN BIR HAMILELIKTI:sinifsinif:

CUMARTESİ 11+4 OLACAKTI 3AYIM DOLUYORDU

BENIM KORKUM ISE KESEYI ALMALARI ARANIZDA YAŞAYANLAR VARMI NASIL YAPILIYOR TAM OLARAK COK ACI VERIYORMU COK KANAMA OLUYORMU
KORKUDAN HASTA OLDUM UYKU TUTMUYIR BENI

PAYLAŞAN OLURSA COK SEVINIRIM ::::::::::::::::::::vereliniortak

geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım büyük ihtimalle seni uyuturlar hiç bişey anlamazsın bile.ben bi uyuyup uyandığımı biliyorum çokta kanamam olmadı bi sene sonrada yeniden hamile kaldım ve kızımı elime aldım.

ama neden olduğunu sor bende toksoplazma varmış o etkilemiş doktorum toksoplama testini yaptırmamı söylemişti ve çıktı

BoŞ gebelık ıcın bır neden vermedı doktor cok gÖrÜlen bırŞey dedı normal dedı korkma tekrar hamıle kalırsın dedı......
Ve cumartesı gÜnÜ sabah orda olmam gerekıyor anastezı ve bır kac tahlıl yapcaklarmıŞ .....bır hapmı bırŞey verceklermıŞ karın sancısı oluŞturcakmıŞ hafıften sÖzde dıyor sonrada ıcındekılerı kazıyacakmıŞlar cok korkuyorum sancı felan dıyınce

bana 19.kromozomdu galiba bir hata var dedi (kalp oluşumunda) onuda toksoplazmaya bağladı.
kürtajdada sancı vermedi uyuttu beni bitincede ilk olduğu için fazla kazımadım vakumla çektim dedi.
bence sen doktorunla iyice konuş benimde 11.haftamdı bence uyutup yapsın daha iyi hiçbişey hissetmesin hem sancı dediğin fitil olabilir girmeden bi yarım saat önce verdi ama korkulcak bişey değil.

bana 19.kromozomdu galiba bir hata var dedi (kalp oluşumunda) onuda toksoplazmaya bağladı.
Kürtajdada sancı vermedi uyuttu beni bitincede ilk olduğu için fazla kazımadım vakumla çektim dedi.
Bence sen doktorunla iyice konuş benimde 11.haftamdı bence uyutup yapsın daha iyi hiçbişey hissetmesin hem sancı dediğin fitil olabilir girmeden bi yarım saat önce verdi ama korkulcak bişey değil.

umarım öyledır cünkü ınsan yaşamayınca ve ılk olunca korkuyor ışte
cevap verdıgın ıcın sagol

evet ilk olunca zor oluyor ben iğneden bile korkan insanım ama inan anlamıycaksın bile tamam psikolojin alt üst oluyor ama atlatırsın tekrar geçmiş olsun eşinde senin gibidir bibirinize destek olmalısınız allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah.

evet ilk olunca zor oluyor ben iğneden bile korkan insanım ama inan anlamıycaksın bile tamam psikolojin alt üst oluyor ama atlatırsın tekrar geçmiş olsun eşinde senin gibidir bibirinize destek olmalısınız allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah.

evet hayırlısı insallah ....... saglık olsun:çok üzgünüm:

asicim canım üzülme lütfen cok gecmiş olsun yıne hamile kalırsın inş.

slm arkadaslar bende gecen sene iki bucuk ayliok dusuk yaptim simdide 7 haftalik bos gebelik yasadim ve oda dusukle sonuclandi doktoruma sordum neden boyle oldugunu yasimdan dolayi oldugunu soyledi inanabiliyormusunuz sanki 50 yasindaymisim gibi ama ben takmyiorum kafama yasi allahim nasip edince hangi yasta olursan ol hamile kaliniyor bence insallah bir ay sonra tekrar deniycem bebeislerini kaybedenelre gecmis olsun hamile olan arkadaslarida allah kurtarsin diyorum kalin saglicakla

bende 7 haftalık boş gebelik yaşadım. küretaj çok rahat geçmişti açıkçası bende çok korkmuştum. beni uyutmuşlardı o nedenle hiç birşey hatırlamıyorum. çabucakta toparlamıştım kendimi. bunun kesin bi nedeni yok. döllenme oluyor fakat hücre safhasında yeterince mükemmel olmadığı için işlem iptal ediliyor ama kese büyümeye devam ediyor. şimdi yine gebeyim o olaydan sonra cesaretim kırılmıştı ve uzun bir süre çocuk yapmak istemedim. şimdilik bebeğim sağlıklı görünüyor aşırı bulantılarım var bir tek umarım hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alırım. inşAllah Rabbim sanada yeniden sağlıklı bir bebek kısmet eder. geçmiş olsun

slm arkadaslar bende gecen sene iki bucuk ayliok dusuk yaptim simdide 7 haftalik bos gebelik yasadim ve oda dusukle sonuclandi doktoruma sordum neden boyle oldugunu yasimdan dolayi oldugunu soyledi inanabiliyormusunuz sanki 50 yasindaymisim gibi ama ben takmyiorum kafama yasi allahim nasip edince hangi yasta olursan ol hamile kaliniyor bence insallah bir ay sonra tekrar deniycem bebeislerini kaybedenelre gecmis olsun hamile olan arkadaslarida allah kurtarsin diyorum kalin saglicakla

slm medanur sanada cok gecmiş olsun canım ne yapalım kısmetimizde varmış ki böyle oldu......... allahımdan dilegim bir sonraki hamileligim iyi gecer ve bunu sizler icinde diliyorum,allahım inşallah bizim gibilere ve bebiş isteyenlere tez zamanda saglıklı bir bebiş verir.......... bunlar bizlere birer tecrübe oluyor
bende yarın kürtaj olacagım korkuyorum ''EVET'' cünkü ilk olacak umarım herşey yolunda gider ............ sanda tekrar gecmiş olsun

bende 7 haftalık boş gebelik yaşadım. küretaj çok rahat geçmişti açıkçası bende çok korkmuştum. beni uyutmuşlardı o nedenle hiç birşey hatırlamıyorum. çabucakta toparlamıştım kendimi. bunun kesin bi nedeni yok. döllenme oluyor fakat hücre safhasında yeterince mükemmel olmadığı için işlem iptal ediliyor ama kese büyümeye devam ediyor. şimdi yine gebeyim o olaydan sonra cesaretim kırılmıştı ve uzun bir süre çocuk yapmak istemedim. şimdilik bebeğim sağlıklı görünüyor aşırı bulantılarım var bir tek umarım hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alırım. inşAllah Rabbim sanada yeniden sağlıklı bir bebek kısmet eder. geçmiş olsun

sagol,inşallah sende saglıklıca bebegini kucagına alırsın hamilelik sürecinde bol şanslar dilerim........

slm asicim kac haftalik hamilesin biraz daha beklesen acele etmesen gerci bende bekledim ama sonuc dusukle bitti belki bebisimi gorurum diye bekledim bir umutla ama nasip deilmis insallah tekrar saglikli bir hamilelik yasarizda burdada paylasiriz allah yardimcin olsun canim

tooba arkadasim insallah hakkkindan hayirlisi olur allahim bir daha yasatmasin dusukde zor bisey yani helede bos gebelik herseyi yasiyorsun hamileligin tum belirtileri oluyor ve sonra ogrenyirosunki bos gebelik canim mide bulantisi icin sabah erken kalktiginda tuzlu kraker yemeni tavsiye edicem yatistirdigini soyledi doktorum bana bebisin saglikli olsunda miden bulansin napalim bebislerimiz icin katlanicaz artik

asicim ben iki dusuk yasadim ikisie kendiliginden dusutu kurtaja gerek kalmadi ama korkmana gerek yok burda kurtaj olan arkadaslar da var korkmaniza gerek yok diyorlar bayiltip yapiyorlarmis galiba hakkindan hayirlisi olur insallah

asicim ben iki dusuk yasadim ikisie kendiliginden dusutu kurtaja gerek kalmadi ama korkmana gerek yok burda kurtaj olan arkadaslar da var korkmaniza gerek yok diyorlar bayiltip yapiyorlarmis galiba hakkindan hayirlisi olur insallah

dün kürtaj oldum o kadar korkuyu dün atlattım allahıma şükür....
Cok korktum.....
Evet aslında boşa cok korktum ama agrılarım cok oldu dün anesteszı olana kadar sonra herşey baktım bıtmış bıle.......
Umarım bızlerde tez zamanda yıne hamıle kalırız canım,aslında salı günü tam 3ayımı dolduruyordum ama kısmet degılmış ne yapalım

cok gecmis olsun asicim sen sagliklli olda yine hamile kalirsin napalim verende mevlam yine bizden geri alanda mevlam insallah bundan sonraki hamileligimiz iyi olur ben umudumu hic kaybetmedim kaybetmiyorumda biliyorumki hakkimdan hayirlisi ne zamansa cenabi allah o zaman nasip edicektir insallah saglikli bir hamilelik yasarizda burda paylasiriz hep beraber canim kendine dikkat et yormamaya usutmemeye bak tekrar gecmis olsun

cok gecmis olsun asicim sen sagliklli olda yine hamile kalirsin napalim verende mevlam yine bizden geri alanda mevlam insallah bundan sonraki hamileligimiz iyi olur ben umudumu hic kaybetmedim kaybetmiyorumda biliyorumki hakkimdan hayirlisi ne zamansa cenabi allah o zaman nasip edicektir insallah saglikli bir hamilelik yasarizda burda paylasiriz hep beraber canim kendine dikkat et yormamaya usutmemeye bak tekrar gecmis olsun

sagol medanur ........... cok haklısın herşeyin bir zamanı vardır demek ki zamanı degilmiş, evet inşallah saglıklı bir hamilelik yaşarız ve paylaşırız .........

Back