bos gebe kalan ve tekrar hamile olanlar

Merhaba arkadaşlar bos gebe kalip Tekrar hamile kalanlar varmi?????? Tekrarliyormu bos gebelik(

boş gebe derken dış gebelikten bahsediyorsunuz galiba eğer öyleyse benim ablam oldu doktor birdaha çocuğun olmaz demiş ama ablamın 2 tane daha oldu.tüplerle alakalı doktor tüplere zarar vermemeli

boş gebe derken dış gebelikten bahsediyorsunuz galiba eğer öyleyse benim ablam oldu doktor birdaha çocuğun olmaz demiş ama ablamın 2 tane daha oldu.tüplerle alakalı doktor tüplere zarar vermemeli

Hayr bos gebelik kese var bebek olmuyor ben 3 ay once yaşadım

Merhaba bnde malesef dun bos gebeden kurtaj oldum tekrarlamasindan cok korkuyorum daha oncede dusuk yapmistim 2 3 günlükken bu durumlari yasayanlar bilgi verebilirmi (

boş gebeliğin tekrarlaması ihtimali, herhangi bir gebeliğin boş gebeliğe dönüşmesi ihtimali ile aynıdır. gebelikte kese oluşuyor ama bebek olmuyor diye endişelenmeyin, bu belki de bebeğinizin genetik kodlanmasındaki bir hata sebebiyle olmuştur. büyüyüp gelişip engelli de olabilirdi ama genetiği düzgün olmadığı için daha baştan keseyi boş bıraktı diye düşünün. yumurtlama döneminizde vücudunuzda alkol olabilir, ağrı kesici içtiğiniz gün döllenme oluşmuş olabilir, eşinizin sağlıksız bir spermi yumurtayla buluşmuş olabilir gibi sebepleri var. boş gebelikten sonra sadece düzenli adet görme ve sağlıklı yumurta geliştirme ile ilgilenin, bırakın kesenin içine çocuk kendiliğinden gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…