bornozunuz yoksa kaçırmayın

I

iklim__

Ziyaretçi
kızlar, annemle çeyiz alışverişi yaparken bim e uğradık bişeyler almaya, bornoz takımları gelmiş. daha doğrusu tek bornoz.20 küsür lira..erkek de bayan da var. annem malına baktı, çok kaliteli dedi. hemen aldım. gündelik kullanmak için.çok pahalı terlikli falan setlere gerek yok bence. çok şeker renkleri desenleri. bi bakın derim ihtiyacınız varsa.

ben ille marka takılacağım derseniz bilmem tabi

bende aldım ,gerçekten güzel ,hatta kullandım bile ,günlük kullanıma uygun ,ucuz ve kaliteli..

ya kızlar resim koymak için bim in sayfasına baktım, aktüel ürünlerde başkaları eklenmiş. acaba son gün falan mıydı? markası pepeneroymuş. netten bakarsanız zaten baya pahalıymış normalde.

Tüh bittimi yani yarın ben yine de gidip bir bakıyım,

bak canım. bitmemiştir inşallah. %100 pamuk yazıyor.biz bugün bir takım daha alacağız. burda hala var.

Bende bir bakayım umarım bitmemiştir

dün bende gördüm ama incelemedim. çocuk bornozu da vardı heralde.

dün bende gördüm ama incelemedim. çocuk bornozu da vardı heralde.

evet canım.ben de ucuz etin tiridi olmaz diye geçip gidiyordum ama annem malını inceledi, çok kaliteli dedi.(yılların tecrübesi) günlük kullanmaya almıştık. netten baya iyi bi marka olduğunu görünce ve üstünde %100 pamuk yazdığından çeyize transfer ettim.

evet canım.ben de ucuz etin tiridi olmaz diye geçip gidiyordum ama annem malını inceledi, çok kaliteli dedi.(yılların tecrübesi) günlük kullanmaya almıştık. netten baya iyi bi marka olduğunu görünce ve üstünde %100 pamuk yazdığından çeyize transfer ettim.

gerçi bimde herşey ucuz. kötü demek değil yane. aslında devamlı takip etmek lazım da unutuyorum yaa.

babamda güral porselenın gunluk yemek takımını almıstı bimden..gayette güzel..

evet bime güzel ürünler geliyor,bornozlarda güzeldi,günlük kullanım için güzel olur.

bende aldım arkadaslar günlük kullanmak ıcın gayet güzel ve suyu cok iyi cekıyor.yakında tekrar getirir belki bim

X