bornoz takımımı seçelim kızlar

bornoz takımlarından seçim yapalımmmı:))

• Ankete Katılan
    38
2 cok şık biz de mi degiştrsek bornoz takımımızı ne yapsak :)))

:))) böle insan görünce almak istio dimi:9:
yalnız mail atmıstm siteye satışında gri beyaz yazıo resmi öle deil bi yanlışlık mı var die ama hyr gri beyaz demişler siparişini versem kahveli gelmicek o halde???
ama sitesnde de gri beyaz üretimi yok olsa seçenek olarak sunuo zaten anlamadm gittiii..

2. çok hoş bence.. bembeyaz bornoz sevmiyorumm benimde öleydi ondan biliyorum ilk başlarda hosuna gdiyorda bi süre sonra itici gelmeye başlıyor.. en azndan bnm için öyle oldu:1:
ikinci hakkımı da 3. seçeneginden yana kullanıyorumm:32:

ilk yorumum heralde bende bugün bornoz aldım ondandır:) ben 4.yü beğendim gözüme daha çok hitap etti.

$Resim_1314120551.webp

Benim aldığım modelde bu. Daha kullanmadım ama ben de özellikle ikisi de beyaz olsun istemiştim. Aynı anda yıkarken renkler birbirine geçmesin diye. Hem de yüksek sıcaklıkta yıkanacak havlular. Farklı alacaksanız bile açık renk tercih edin derim.

Evet bencede 2. Bu urunu kullanıyorum Geçenlerde ürünü gordum çok güzel desenler çıkmış birde storway marka Micro cotton bornoz inceledim. Tam çeyizlik ve güzel .

Bende bu modellere baktım ama aklımda hep bordo/lacivert vardı bulamadım. Sararda baktım onlarda bambu, renkleri kısıtlı tabiki. Dışı röpteşambır gibi çok begendim.:9:
Almadıysan bak istersen. :9:

Back
X