bornoz takımımı seçelim kızlar

bornoz takımlarından seçim yapalımmmı:))

• Ankete Katılan
    38

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
bornoz takımı almayı düşünüorm kızlar jua markasından bu 2 takımı beğendm ama karar veremedm..bayan için strandart deilde smaal bedeninin olması diğer takımlara göre daha kısa diz üstünde kalması ve bambu özellkte olması bu markaya yönlendirdi beni
erkek arkadaşm kendikini kahverengi istio ama ben kahveli takımın çiçekli olmasını istememiştm yinede çok beğenmedm diyemem hoş bence..
2side beyaz olan takımı da annem önerdi daha zarif ve makineye 2sini de aynı anda atabilirsin bunuda düşün dedii.simdi sizce hangisi daha güzel ve kullanıslı olur benm için fikirlerinizi bekliorm:))
1. takım
Eki Görüntüle 333201
2.takım
Eki Görüntüle 333202

duygu_onur arkadaşımız da bu 2si arasında kalmıs fikir veririseniz seviniriz kızlar
3. takım
Eki Görüntüle 333230
4.takım
Eki Görüntüle 333231

Son düzenleme:
2. yi begendim ben hem bayanın giyeceği daha şık desenli hemde erkeğin giyeceğinin rengi hoş

ay nilcim alttakinin kahvesi usttekininde sanırım ucuk pembe o sagdaki o cok guzel :26: o yuzden karar veremedim birini ondan birini ondan alırdım ben olsam :1:

Kesinlikle 2.takım ...

Bende 2.ciyi beğendim erkek için koyu renk daha hoş duruyor bence.

Teşekkür ederim Nilcimmmmmmmm :)
Evet kızlar bende 4 ünden beyaz dısında yorumları beklıyorum :52::52:

ikinizinki beyaz olmasın bence canım.ayrıca erkek arkadasın da ne renk istiyosa onu kullansın cocukcağız bari :)

ikinizinki beyaz olmasın bence canım.ayrıca erkek arkadasın da ne renk istiyosa onu kullansın cocukcağız bari :)

zaten bende öle düşündm tatlm kendisi kahve istiosa ona kahve almalıyım bide karışmasn sonra ikimizinki komik bi durum olur..annemle babamn öleydi mesela hep karışırdı bakmadan aldıklarından:)))

Back
X