bornoz takımı almayı düşünüorm kızlar jua markasından bu 2 takımı beğendm ama karar veremedm..bayan için strandart deilde smaal bedeninin olması diğer takımlara göre daha kısa diz üstünde kalması ve bambu özellkte olması bu markaya yönlendirdi beni
erkek arkadaşm kendikini kahverengi istio ama ben kahveli takımın çiçekli olmasını istememiştm yinede çok beğenmedm diyemem hoş bence..
2side beyaz olan takımı da annem önerdi daha zarif ve makineye 2sini de aynı anda atabilirsin bunuda düşün dedii.simdi sizce hangisi daha güzel ve kullanıslı olur benm için fikirlerinizi bekliorm:))
1. takım
Eki Görüntüle 333201
2.takım
Eki Görüntüle 333202
duygu_onur arkadaşımız da bu 2si arasında kalmıs fikir veririseniz seviniriz kızlar
3. takım
Eki Görüntüle 333230
4.takım
Eki Görüntüle 333231
erkek arkadaşm kendikini kahverengi istio ama ben kahveli takımın çiçekli olmasını istememiştm yinede çok beğenmedm diyemem hoş bence..
2side beyaz olan takımı da annem önerdi daha zarif ve makineye 2sini de aynı anda atabilirsin bunuda düşün dedii.simdi sizce hangisi daha güzel ve kullanıslı olur benm için fikirlerinizi bekliorm:))
1. takım
Eki Görüntüle 333201
2.takım
Eki Görüntüle 333202
duygu_onur arkadaşımız da bu 2si arasında kalmıs fikir veririseniz seviniriz kızlar
3. takım
Eki Görüntüle 333230
4.takım
Eki Görüntüle 333231
Son düzenleme: