• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BORNOZ TAKIMI

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
63
Kızlar Özdilek'den aldığım kapkalın ve büyük bornozlarından sonra çeyizime bir tane de güzel, şık, kısa ve daha ince bir bornoz takımı almaya karar verdim. Açıkçası gezip dolaşıp almak istemiyorum, sizlere güvenip internetten sipariş verebilirim :KK19:

alıp memnun olduğunuz hangi marka ve modelleri önerirsiniz??

Benim topiğimde var canım bilmem gördünmü bir takım büyük, bir tanede kendime kısa tek aldm aynı dediğin gibi...
Benimkinin markası minteks çok aman aman pahalı bişey değil 69 tlye almıştm... İnternetten arastırırsan bulursn eminim...

Kızlar Özdilek'den aldığım kapkalın ve büyük bornozlarından sonra çeyizime bir tane de güzel, şık, kısa ve daha ince bir bornoz takımı almaya karar verdim. Açıkçası gezip dolaşıp almak istemiyorum, sizlere güvenip internetten sipariş verebilirim :KK19:

alıp memnun olduğunuz hangi marka ve modelleri önerirsiniz??

na
Benim topiğimde var canım bilmem gördünmü bir takım büyük, bir tanede kendime kısa tek aldm aynı dediğin gibi...
Benimkinin markası minteks çok aman aman pahalı bişey değil 69 tlye almıştm... İnternetten arastırırsan bulursn eminim...

nasıl canım dokusu falan? hoşuna gitti değil mi?

na

nasıl canım dokusu falan? hoşuna gitti değil mi?

Minteksin havlularından pay biç canım yumusak bi yapısı var öyle sert diil günlük kullanım için gayet ideal zaten bi set bambularımız var hepimizin çeyizinde :))

kısa şik ince bi model diyorsanız home sweet home'un tavsiye ederim. Üstelik sezon sonu ürünlerini uygun fiyata bulabilirsiniz. Ayrı ayrı alınınca sanki takimlara göre daha uyguna da geliyor. Çünkü 2 yıl önce kalin uzun klasik takimlar 300 400 tlden kapi açiyorlardı. Çeyiz topiğimde erkek ve bayan olarak görebilirsiniz.

Ben dedigin gibi.çok şık tam çeyizlik zebra markalıdan aldım.O markanın şimdide yatak örtüsünü alıcam

Kendi çeyizime aldım canım fiyatı uygun diye. çok da kaliteli çıktı :)
daha bir sürü modeli vardı aldığım sitede. kendi aldığımın resmini gönderiyorum fiyatı 110 gibi bişeydi :)

Eklentiler

• 6-parca-aile-bornoz-seti.webp
    6-parca-aile-bornoz-seti.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 219
Back
X