bornoz takımı tavsiyesi??

jitta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
1.390
3
116
35
Samsun
kızlar aile bornoz seti için hangi markayı önerirsiniz?
Şu yeni çıkan bambulara pek güvenemiyorum çünkü el havlusunu kullanıyorum çok yumuşak evet ama normal havlular kadar su çekmiyor.Jua markasının desenleri hoşuma gitti ama hepsi bambu artık taç ın da çoğu deseni bambu.ne varsa eskide var diyip özdilek soley mi almak lazım?
bir de takımlarda şunu yapıyorlar mesela bayan kırmızı erkek siyah yada bayan turkuaz erkek kahverengi tamam çok şık ama bunlar aynı anda yüksek derecede makineye atıldığında sorun çıkar
memnun olan fikri olan varsa paylaşırsanız memnun olurummm :)a.s.

canım ben jua aldım.Hemde çok beğenerek.Taç'dan daha uygun fiyat olarak.BAmbuları tavsiye ederim.Bambu havluların özelliği yumuşatıcısız yıkadığında bile keçe gibi sert olmuyor,Pamuk havluya göre 4 kat daha fazla su emiyor.Yıkamadan mı denedin sen bambu havluyu? yıkanmayan her havlu iyi emmez zaten.Belki ondan memnun kalmamış olabilirsin.

yok canım yıkadım bir de seninki öyle mi bilmiyorum ama hani kenarlarında kabartma desenler oluyor ya onlardan iplikler çıktı 30-40 derecede çıkancakmış meğer ben havluyu 60 a atlamadan rahat edemem ki

kılzar aynı konuyu yanlışlıkla iki kere açmışım teknik sebeplerden ötürü diğerine yazarsanız çok sevinirimmmmm

canım ben jua'dan(minirose) aldım.Hemde çok beğenerek.Taç'dan daha uygun fiyat olarak.BAmbuları tavsiye ederim.Bambu havluların özelliği yumuşatıcısız yıkadığında bile keçe gibi sert olmuyor,Pamuk havluya göre 4 kat daha fazla su emiyor.Yıkamadan mı denedin sen bambu havluyu? yıkanmayan her havlu iyi emmez zaten.Belki ondan memnun kalmamış olabilirsin.
Bir de aynı renk almanı tavsiye ederim.Mesela beyaz alabilirsin.

kızlar geçen gittigidiyorda buldum soya lifi , soya ipliğinden üretilen bir bornoz bir tanesine 70 lira verdim, ama bambu bornozda var evde bu acayip birşey su emici özelliği ve yumuşaklık mükemmel
soya lifi okudum antibakteriyel bambudan daha kaliteli kaşmir ve ipek karışımı mükemmel bir ürün firma türkiye'de üretiyor yeni piyasaya girmiş ürün öyle dediler yalnız sadece gittigidiyorda mağazaları var orda satıyorlar
avm lerde satılıyormuş birde , görümcem 170 liraya bir mağazada sormuş ben 70 e aldım internetten çok memnunum pw bornoz arama sonuçları 1/32, GittiGidiyor bu linkten bakabilirsiniz..
tavsiye ederim.. soya dan başka ürünleride var havlu vs. birde en güzeli yıkandıktan sonra hala o yumuşacık olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…