Kızlar selamm bende henüz almadım bornoz setimi, bunun için daha vaktim var ama gezmeyi araştırmayı okadar seviyorumkii şuan alıcak olsam seçmem uzun sürmez sanıyorum :))
soley kullanan yok benim çevremde onun hakkında çok fikrimde yok, kayseriden çıkma bi marka sadece onu biliyorum
sarev için arkadaşlar garip bi kokusu var yazmış bir kaç yerde, o beni korkuttu açıkçası sarev almayı düşünmüyorum tekstilde
özdileğin modellerini begenmiyorum ne yalan söyliyim :))
bikaç yerde daha söyledim görende danteladan para alıyorum sanacak
şu ara trendyol markafoni morhipo 1v1y tarzı sitelerde dantela indirimde ve çok şık ürünler görmüştüm bayıldımm
ecocotton organik ürünler üretmesiyle tanınan bi marka diye biliyorum sertifika filan veriyo organikliği için :)
TAÇ ın modelleride kaliteside güzel bence bornozda TAÇ ta alınabilir
benim bambu bağımlılığım yok, pamukta alınabilir ama pamuklar biraz daha ağır sanki, bambuların dokuması daha ince, pamukların şu ara daha az tercih edilmesinin sebebi sertleşmesi.
ama ilk yıkamada sertleşmez onların ömrü var, atıyorum 40-50 yıkama sonrasında sertleşmeye başlar artık, ıslanınca yumusar tekrar.
birde pamuklar aşırı sıcaklıkta bakteri üretiyomuş, yani 60 derecelerde yıkanmamalı, 30 dereceyi gecmemeliymişiz :) bence bu bambudada geçerli olabilir, max 40 yani
gevezeliğim 100 puan alır dimi