• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bornova temizlikçi

maske271

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
8
0
86
İzmir
Selamlar...bornovada oturuyorum.haftada 3 gün çalışabilecek yardimci bayan arıyorum..çok yoğun çalışıyorum...evin tüm islerini yapabilecek (ütü yemek temizlik) guvenilir ve dürüst birini arıyorum..ilgilenenler bana özelden mesaj atsın lütfen..yada böyle bir tanıdığı olan varsa mesaj atarsaniz sevinirim..telefon no yazın lutfenki arayip iletisime gecebileyim..Teşekkürler

Selamlar...bornovada oturuyorum.haftada 3 gün çalışabilecek yardimci bayan arıyorum..çok yoğun çalışıyorum...evin tüm islerini yapabilecek (ütü yemek temizlik) guvenilir ve dürüst birini arıyorum..ilgilenenler bana özelden mesaj atsın lütfen..yada böyle bir tanıdığı olan varsa mesaj atarsaniz sevinirim..telefon no yazın lutfenki arayip iletisime gecebileyim..Teşekkürler
Ilanınızla ben ilgileniyorum yeni Olduğum için mesaj atarımıyorum siz özelden telefonunuzu yazarmısınız konusalım

Merhaba,
iyi birini bulabildiniz mi? Ben de yıllardır iyi bir yardımcı arıyorum. Kaç tane yardımcı değiştirdim artık bedenen ve ruhen yorgun düştüm, psikolojim bozuldu. Acil iyi biri lazım. Memnunsanız yönlendirirseniz çok çok sevinirim.

Back
X