• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bornova şifa-egepol

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
arkadaşlar hepinize merhabalar
29 haftalık hamileyim ve hala doktor konusunda kararsızım.aslında egepol de şükran hhanıma gidiyorum ve çok memnunum.fakat doğumum normal olurda şükran hanım hastanede olmazsa kim varsa o giriyormuş doğumamalumdur ki bizde takipli doktorumuz girsin istiyoruz.
geçenlerde bir bayan 9 ay önce gelininin egepolde doğum yaptığını ve takipli doktorunun dilek hanımın yani gece 3 te doğuma geldiğini söyledi.şükran hanımda kim nöbetçiysse onun gireceğini söylemişti.şimdi diyorum ki şükran hanım urlada ooturuyormuş uzak diyemi acaba o girrmiyor.
telle bu durum yüzünden Bornova şifaadan sümeyra tatara randevu aldım.bornova şifa eve daha yakın fakat dokttorda benim için çok önemli.gerek şükran hanım gerek ddilek hanımın methini çok duydum fakat sümeyra hanım hakkında ne yazık ki biir bilgim yok.sizler arasında bu konuda bilgi sahibi olan vvarmı?bornova şifa hastanesi ve bu doktor sümeyra hanım yada irem hanım nasıl öğrenmek istiyorum.
randevum ocak 14 te bu arada.paylaşımlarınızı bekliyorum.

Back