• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bornova Netsclub

social

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
105
0
316
46
İzmir
Merhaba netsclub'a daha once gitmiş olanlar varmı acaba.Komple lazer epilasyona başlayacagım'da.Teşekkurler

Ben gittim ve malesef memnun kalmadım. Uygulama yapıldığı sürece herşey yolunda gibi görünüyordu ancak yazın ara verdiğimde kazın ayağının öyle olmadığını anladım. Tüyler aynen geri dönmüştü, dozu düşük mü tuttular ne yaptılar bilmiyorum. Bence hiç riske atmayın ve daha iyi bir merkez araştırın.

Bir arkadaşımın önerisiyle gittim ve hayatımın en doğru kararını verdiğimi düşünüyorum. Şuan netsclubın bahçesinden yazıyorum hiç bir hizmet almasanız bile bu bahçedeki keyif yeterli. Tüm personelleri inanılmaz güleryüzlü özelliklede lazer bölümü. Lazer cihaz secenekleri de mevcut 2 adet alexandrite cynasure( tam olarak nasıl yazıldığını bilmiyorum) cihazı 1 adette diode lazerleri var. tedavi süresinde sizi ona göre cihaza yönlendiriyorlar. Ayrıca bornovadaki sayılı polliklinikten olduğu için bildiğim kadarıyla bu işi yasal olarak yapan bornovadaki 1-2 yerlerden. Başka bir yere uğramadan önce netse mutalaka gidin görüşün derim. Randevu yoğunluğundan hizmet kalitesinide anlayabilirsiniz zaten.

Back