• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borderline ve dereliazsyon geçiren var mı?

Nelumbo

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
38
4
6
34
İstanbul
:50:iyileşmek için illaç dışında ne yapıyorsunuz. kendimi çok yanlzı hissediyorum ki yanlızım en falza 10 arkdaşım var. sevgilim zaten yok kiloyum özgüvende sıfır . kafamın içinde sürekli kendimle kavga ediyorum kötü bişey düşünsem düzeltiyorum sorna inatlaşıyor benle dalıp gidiyorum yatığım şeyler bana zevk vermiyor sürekli kendimi başkalayla kıyaslıyorum bu bende huy oldu yaşım 19 ama ölü gibiyim soüuk nemrut yüzü gülmeyen biri oldum .ne yapmalıyım lütfen yarıdm edin bana :((

Keşke yardım etmenin bi yolu olsa. Bende de var aynı durum hatta daha fazlasını sorun ediyorum diyebiliyorum. Ne terapi ne insanlar hiçbir şey iyi gelmiyor. Ama belki seni anlayabilecek biriyle konuşmak iyi gelebilir yazmak istersen yardım etmeye çalışırım en azından :(

En fazla 10 arkadaşım var demişsin de, 10 arkadaş az mı?
Çok tuhaf. 1-2 tane olsun sağlam olsun yani.
Ona ne diye kafanı takıyorsun ki?
Kendini dinlemekten vazgeçmek en iyi ilaçtır.
Başka uğraşlar, kafayı hep bambaşka şeylerle meşgul etmeye çabalamak, bir de kendine zaman tanımak önemlidir.
Kurban psikolojisinden çıkmaya çalış.
Kendine acımanın sonu gelmez. Hayatını olabildiğince iyi yaşamak için kendine söz ver.

:KK50:iyileşmek için illaç dışında ne yapıyorsunuz. kendimi çok yanlzı hissediyorum ki yanlızım en falza 10 arkdaşım var. sevgilim zaten yok kiloyum özgüvende sıfır . kafamın içinde sürekli kendimle kavga ediyorum kötü bişey düşünsem düzeltiyorum sorna inatlaşıyor benle dalıp gidiyorum yatığım şeyler bana zevk vermiyor sürekli kendimi başkalayla kıyaslıyorum bu bende huy oldu yaşım 19 ama ölü gibiyim soüuk nemrut yüzü gülmeyen biri oldum .ne yapmalıyım lütfen yarıdm edin bana :((

uzunca bir süre borderline tedavisi gördüm içimdeki kadınlarla başetmeyi öğrenmem zaman aldı ama şimdi en azından normal insanlar gibi yaşama ayak uydurabiliyorum. Kriz anlarında dağıtmamaya çalışıyorum, başarabiliyorum da ben beşlki şanslıydım çok erken bir yaşta ve çok iyi bir doktorla yatarak tedavi oldum ama tabi aralıksız 5 yıl takibi sürdü ama biliyorsun ki borderline ömür boyu sadece kontrol etmeyi öğrenebilirsin sakın tedavi ve ilaçları aksatma derim ne zaman istersende yazabilirisn

Back