• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borderline Olup İyileşen Var Mı?

Vivaaa mesaj kutun dolmus. Bosaltinca bana msj at canim da cvbimi atayim.

benim annem de vardi ve sonra bendede basladi ,önce olmamasi icin herseye positif
olmaya calistim fakat hayat sartlari cok zordu ve ben mücadele etmekten usandim.

tam simdi 10 seneye yakin ilac kullaniyorum iki kere 25 seanslik terapi yaptim,fakat artik bir türlü
mutlu olamiyorum

cok aggresif oluyorum ,cok bagriyorum ve cok düsünüyorum
cok hatalar yaptim onun icinde sürekli en ufak seyde kararsiz kaliyorum
artik alis veris ve yemek bile pisiremiyorum ,karar veremedigim icin

benim icin ya ak ya kara ,birisi bir kötü söz söyledimi onu hemen atarim
yada ona okadar baglanip ondan iyi kimse yok derim

benim kafam cok degisik calisiyor

Ben acaba uzaydin mi geldimi diye düsünüyorum

bir caresi varsa lütfen banada bildirin!!!

benim annem de vardi ve sonra bendede basladi ,önce olmamasi icin herseye positif
olmaya calistim fakat hayat sartlari cok zordu ve ben mücadele etmekten usandim.

tam simdi 10 seneye yakin ilac kullaniyorum iki kere 25 seanslik terapi yaptim,fakat artik bir türlü
mutlu olamiyorum

Sonunda bir cevap geldi. Çok sevindim.
Geçmiş olsun öncelikle.
Neyse ki ben artık çok daha sakin bir insanım.
Öfkelerim ergenlik dönemimde çok oluyordu.
Şimdilerde ancak aşırı sinirlenirsem kötü olur.

Peki evli misin sen?

Ben en çok ikili ilişkilerde sorun yaşıyorum.
Uzun süreli ilişkinin hayali bile zor benim için.
Sen ne diyorsun bu konuda?

Olumlu düşünmeye çalışıyorum hep ama bir gün seviyorum derken, ertesi gün buz gibi soğumama engel olamıyorum.

Bir diğer sorum, ben 24 yaşındayım. Değişkenlik durumum çok abartı seviyelere geldi bu yıl.
Zaten o yüzden dr.a gittim.
Bunda bir artış olma ihtimali, daha da kötüye gitme durumu olabiliyor mu yoksa hep aynı seviyede mi kalınıyor?
İlaç kullanmıyorum ben ayrıca. Kullanmayı da düşünmüyorum.
Zaten tedavisi ilaçla değil de terapi ile olur dedi bana dr. Ama ilaç da yazdı buna rağmen.
Ben almadım tabii.

Cevaplarsın umarım sorularımı. :/

mutlu olamiyorum

Ne kadar bir sürede bu hale geldin arkadaşım bende de tüm belirtileri var ve kesinlikle düşünme şeklim tanıdığım herkesden farklı çalışıyor ani krizlere giriyorum kendimi tamamen kaybediyorum. kriz geçtikten 3 4 saat sonra farkediyorum beni üzen şeyi ama üzüntüm kesinlikle geçmiyor. 10 -15 günde 1 rutin ataklarım oluyor desem abartmam. herkese muhtaçmışım ve herkes beni terkedecekmiş gibi hissediyorum... Sen şu an bulunduğun noktaya kaç senede geldin ( iyiden kötüye demek istiyorum) hiç mutlu olamıyorum demişsin ya.

Ben 5 yıldır borderline kişilik bozukluğu hastasıyım. Yurtdışında tedavi görüyorum. Tek başına kurtulmanın mümkün olduğunu zannetmiyorum... İmkansız gibi.

merhaba bende bir borderline'ım teşhis geçen sene kondu.O zamana kadar kendimde bir gariplik olduğunu biliyordum fakat anlam veremiyordum.Teşhis konduktan sonra terapiye başladım 5 ay kadar devam ettim ve bir süre beni rahatlattı belli bir noktaya getirdi.Fakat daha sonra bıraktım.Bu benim en büyük hatam oldu.Çünkü bu sene çokdaha korkunç şeyler yaşadım.Ağlama nöbetleri,öfke krizleri çok daha yoğundu. İki psikiyatrise daha göründüm psikologlarla,terapistlerle görüştüm.Sonuç olarak şuan hem ilaç kullanıyorum hemde terapiye gidiyorum.malesef bununla tek başına başa çıkmanın imkanı yok.Sadece böyle yaşamaya alışırsın.Terapistim bana Cem Keçe'nin 'Senden Nefret Ediyorum Lütfen Beni Terk Etme' diye bir kitap önerdi.Bu kitabı tavsiye ederim.Bizi çok iyi anlatan ve yardımcı olan bir kitap.Ayrıca benim gibi hisseden birilerinin varlığını bilmek güzel.Çünkü bunu yaşamayan kimse anlayamaz.

mutlu olamiyorum

Kendi yazdığımı okumuş gibi oldum :)

Geç yazıyorum ama ben de borderlıne ım bi polarla karıştılıyor modum düşmesin diye doktorum ilaç veriyor yaklaşık 20 yıldır psikiyatristlere gidiyorum hep depresyon tedavisi verildi yanlış tedaviler çapa psikiyatri bazı testler sonrası teşhisi koydu tedaviminde ilaçla değil terapiyle olacağı söylendi aylardır terapideyim %100 iyileşirmiyorum bilmem ama mutluyum çünkü artık neyim olduğunu biliyorum

Back