- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi dehblibiri
Psikoloğum borderline görüyorum sende demişti geçen sene. Ancak o psikoloğumu değiştirdim. Bende ki belirtiler şunlar. Terk edilme korkusu hatta edilirim diye önceden tedbir almak, birine taparcasına bağlanmak, bir anda hiç saymak, bazen mutlu bazen aşırı mutsuz, vücuduma zarar vermek gibi gibi… Kızlar geçen sene depresyonla birlikte bu şeyler başıma geldi vücuduma sürekli zarar veriyordum ancak 1 yıldır yapmıyorum diye doktorlara söylemedim. Geçen hafta buna psikoz mu deniyor bilmiyorum ancak öfke krizi geçirdim evde yalnızdım ağlamaya başladım ve birden sen yalnızsın hiçbir zaman mutlu olamayacaksın her zaman terk ediliceksin gibi şeyler kafamda dolaştı çığrından çıktım ve karnımı k@n@ttım. Neden yaptığımı bilmiyorum aniden oldu ve açıklayamıyorum o an ne yaşadığımı hatırlamıyorum. Yarın doktor randevum var aileme söyler diye söylemekte kararsızım. Ancak inceleme yaptığımda kişilik bozukluğum var gibi duruyor, çok korkuyorum bundan sonra ne olucak diye. Hali hazırda 6 ilaç kullanıyorum. Başından bunlar geçen veya bilgisi olanlar yazabilir mi?