• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borderline mıyım?

miiniik2558

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
116
104
18
29
Geçenler de durup dururken normal olmadığımı farkettim, kendi kendime de teşhis koymak çok yanlış olucak biliyorum ama çok fazla yerde okudum o kadar özellik kendimde buldum ki.

Son düzenleme:
Bence sendeki özgüven eksikliği.hafif derecede kaygı bozukluğu belirtilerinde var gibi..psikologa gitmeni öneririm terapiyle aşarsın bu sorunları.psikiyatriye gitsen antidepresan verir ki buda çözüm değil.terapiyle sorunların üstesinden nasıl geleceğini öğrenirsin.

Biz sana teşhis koyamayız ama bence borderline değilsin, kimseye zarar veriyor musun, içinde çok büyük bi nefret ve kin var mı.. bence annenle olan olumsuz ilişkilerin ve aldatılman sana özgüvenini kaybettirmiş.. kendini eksik hissettiğin için en ufak olumsuzlukta yerle bir oluyorsun, üstünden gelemeyeceğini düşünüyorsun.. eğer özgüvenini geri kazanırsan, kendini seversen, kendi değerini fark edersen karşındaki insanı da gereğinden fazla yüceltmeyi bırakırsın bence.. özgüveni kendin de kazanabilirsin, destek de alabilirsin.. bu konuda psikolog da psikiyatrist de yardımcı olabilir sana, yani ya terapi ya da ilaç tedavisiyle halledilebilir..

Back