Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek bir yerden kredi çekip hepsini öde..
Özellikle eksiye düştüğün maaş hesabını hemen artı yapmalısın.
Ve ödemen tek yere olmalı.
O esnada dışardan yeme içme bir süre alışveriş yapma elindekilerle idare et.
Ayrıca hem sevişip bir de üzerine apart parası ödeme bir zahmet.
Buluşmalarınızı da sevgilin ödesin bir süre.

Bu kadar borcu nasıl yaptın???Ayağını yorganına göre uzatman lazımdı.Tabiki insan herşeyi yapmak ister gezmek yemek içmek ama bu çok aşırı olmuş.

Vallahi bende aynı,asgari ücretli çalışıyorum birşey alırken 100 kere düşünüyorum alsammı almasammı ihtiyaç varmı yokmu vee sonuç almıyorum.200 300 ne artarsa maaştan hemen dolar altın euro yapıyorum az da olsa.

İstanbullarda apart tutacak para yok artık.
Beyefendi keyif istiyorsa size gelecek.

Bankalarla görüşüp borçlarınızı ödeme planına yaydırın. Sonra bir kartı belirleyip kartları kıtır kıtır kesin. Evet elinize makası almaktan bahsediyorum.

Kredinin kredisi değil tek Bankamatik kartı.
Para yoksa alışveriş de yok.

Zaten siz diyorsunuz dayanamıyorum alıyorum diye bu yöntemle isteseniz de eksiye düşemezsiniz.

Maaşa haciz koyarlarsa memurluk da gider haberi yok hanfendinin galiba

Maaşa haciz koyarlarsa memurluk da gider haberi yok hanfendinin galiba
Disiplin soruşturması açılır, sözleşmeli değil kadrolu ise atılacağını sanmıyorum ama canı epey sıkılır, o kırmızı çizik sicilinde kalır, tayin falan almaya kalksa sıkıntı olur, terfilerinde sıkıntı olur falan.

Biz yeri geliyor iki gün üstüste makarnada yiyoruz.

1.apart falan kiralamayı siz erkekmisiniz eğer cinsellige aşırı duskunlugunuz varsa doktora gidin
2.yemeginizi evde hazirlayin iki yumurta kırın daha hesaplı dışarda minimum 50 TL -50 TL ile 3 çeşit yemek yaparsınız ve 4 gün yersiniz
4 bence kredi kartınızı kırın birşey almayın nakite dönün

Ne yapmanız değil, ne yapmamanız gerektiğini sorun bence.

1) Tatil planlarını ertele , yapma bir süre

2)Kıyafet alışverişi yapma

3) Dışarıdan yemek yeme

4) Fazlalık işyalarını dolap, gardropstan filan satıp eksi hesaba at. Eksi hesapta ki borçlar ufak ufak da olsa azalsın.

5) Kredi kartlarını ödemekte çok zorlanıyorsan yapılandırma yapabilirsin

Siz ve 2 üye daha var, sizlerin buraya dalga geçmek icin geldiğinizi düşünüyorum. Çünkü böyle bir kafa olmamali. O kadar borcum var diyorsunuz ama devaminda da hala apart tutuyorum bıdı bıdı... off kendi içimde sizlerin konusunu okumadan geçme kararı almıştim yine bozdum..

Aslında mesele para da değil bence. Alacağım şey bu paraya değiyor mu gerçekten? Malum şu an her şey ederinin çok üstünde zaten.

Bir kaç özel zevkim dışında (spor ayakkabı, parfüm gibi) hep bunu düşünürüm.

Yalnız haftasonu cumartesi giriş pazar çıkış fiyatlarına baktım şimdi, en ucuz 600₺ civarı(baya eski görünüyor). Yemesi içmesi ile her hafta sonu en az 1000-1200₺yi nasıl gözden çıkarırsınız? Bu dediklerim bir de en ucuz şekilde olanı. Cumadan girerseniz direkt ikiye katlanıyor? Ben 2 3 günlük yemek yapıyorum kendime yahu. Nasıl olsa tekim hem de fırsattan istifade kilo veririm düşüncesiyle.

Bu adam da mı elini cebine atmamaya başladı?

Kredi kartı borcunu yapılandır ve ödemeye başla kartı kullanıma kapat ve mentaliteni değilştir en önemlisi yoksa olmaz kapatsan da yine girersin borca bu şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…