Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seks seks diye nicesine sarıldım
ya her "seks"i geldiğinde bi 100 dolar alsaydı saçma sapan para harcayacağına, valla öyle güzel bir tatmin sağlardı ki ne seks isterdi ne de erkek

ben çok para harcayasım gelince öyle yapıyorum. valla bak. mesela canım iskender çekti, 80 tl diyelim ki. içecekle beraber 100 tl tutsa... gidiyorum 5-10 dolar alıyorum bankadan. sonra yılbaşından sonra dolar şu kadar olacak haberleri açıp okuyorum, o bana güzel bir tatmin sağlıyor unutuyorum iskenderi falan. gidiyorum ekmek arası yapıp yiyorum bu sayede hem karnım doyuyor hem de dolarım oluyor ahahah yatırım tavsiyesidir

Yumurta dayanınca tabi..
Borcu yaparken hiç düşünmediniz mi nasıl öderim diye de şimdi yana yakıla çözüm arıyorsunuz.
Bir süre gereksiz masraflarınızı kesip maaşınızla kartları kapatın.
Bu kadar borcunuz varken apart kiralamakta neyin nesi

harika fikirmiş :) denicem. ben de cipse bu ara fena şekilde sardım. hem boşa kilo. sırf stresten. hem de mideme de iyi gelmiyor. zaten dolar borcum da var. her cipsim geldiğinde 1 dolar alayım :)

harika fikirmiş :) denicem. ben de cipse bu ara fena şekilde sardım. hem boşa kilo. sırf stresten. hem de mideme de iyi gelmiyor. zaten dolar borcum da var. her cipsim geldiğinde 1 dolar alayım :)
Ben birikimsiz asla duramayan bir kadınım.
Harcarım ama biriktiririm de.
Maaşımdan 100 tl bile olsa birikmeli diye düşünürüm.

Merhabalar, Netflixte " Para Dersleri" adlı çok öğretici bir program var. Bunu izlemenizi tavsiye ederim. Ek olarak kendinize gelir gider şeması oluşturduktan sonra yeni kredi daha fazla cekmemelisiniz. Eğer sizinki gereksiz para harcama isteğinden değil gelirinizin yeterli olmaması kaynaklı ise nasıl ek gelir elde edebileceğinize ya da olan gelirinizi artirabileceğinize odaklı olarak yazılı tablolar kendinize olusturmanizi tavsiye ederim.

ben de biriktirdim ama salaklık ettim tl olarak biriktirdim ilk başlarda. 2015 ler falan bahsettiğim. dolar birden 6 tl olunca dolara geçtim ama şu an çok daha iyi bir arabayı borçsuz alabilecekken alamadım baya zararım oldu. bir de evim varken kiraya çıkmak gibi bir hata yaptım. pandemi ve enflasyonu bu seviyede öngöremedim. dolar vs birden herşey uçtu saçma sapan bir ekonomik sıkıntıya girdim.

İşinde iyi olabilir, iki şeyi bir birine karıştırmamak lazım.
Bir şeye açsın ama neye çözemedim zorunlu.

Bu yorumdan umarım birileri faydalanır. Zorunlu bu frekansta değil çünkü. Sevgili yapayım, hepsinin ağzı açlıktan koksun, hepsini ben besleyeyim kafasında. Borçların sebebi de bu.

Sana aklını başına topla dedik dinlemedin, hala da dinlemiyosun. Borç yiğidin kamçısıdır demeye başlıyorum ben artık devam

kesinlikle, şiddetle tavsiye ederim
ben de öyleyim. sıfıra sıfır nasıl yaşıyor insanlar asla aklım almıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…