-
- Konu Sahibi zorunlualann
ya her "seks"i geldiğinde bi 100 dolar alsaydı saçma sapan para harcayacağına, valla öyle güzel bir tatmin sağlardı ki ne seks isterdi ne de erkekSeks seks diye nicesine sarıldım
harika fikirmiş :) denicem. ben de cipse bu ara fena şekilde sardım. hem boşa kilo. sırf stresten. hem de mideme de iyi gelmiyor. zaten dolar borcum da var. her cipsim geldiğinde 1 dolar alayım :)ya her "seks"i geldiğinde bi 100 dolar alsaydı saçma sapan para harcayacağına, valla öyle güzel bir tatmin sağlardı ki ne seks isterdi ne de erkek
ben çok para harcayasım gelince öyle yapıyorum. valla bak. mesela canım iskender çekti, 80 tl diyelim ki. içecekle beraber 100 tl tutsa... gidiyorum 5-10 dolar alıyorum bankadan. sonra yılbaşından sonra dolar şu kadar olacak haberleri açıp okuyorum, o bana güzel bir tatmin sağlıyor unutuyorum iskenderi falan. gidiyorum ekmek arası yapıp yiyorumbu sayede hem karnım doyuyor hem de dolarım oluyor ahahah yatırım tavsiyesidir
Ben birikimsiz asla duramayan bir kadınım.harika fikirmiş :) denicem. ben de cipse bu ara fena şekilde sardım. hem boşa kilo. sırf stresten. hem de mideme de iyi gelmiyor. zaten dolar borcum da var. her cipsim geldiğinde 1 dolar alayım :)
Merhabalar, Netflixte " Para Dersleri" adlı çok öğretici bir program var. Bunu izlemenizi tavsiye ederim. Ek olarak kendinize gelir gider şeması oluşturduktan sonra yeni kredi daha fazla cekmemelisiniz. Eğer sizinki gereksiz para harcama isteğinden değil gelirinizin yeterli olmaması kaynaklı ise nasıl ek gelir elde edebileceğinize ya da olan gelirinizi artirabileceğinize odaklı olarak yazılı tablolar kendinize olusturmanizi tavsiye ederim.Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
ben de biriktirdim ama salaklık ettim tl olarak biriktirdim ilk başlarda. 2015 ler falan bahsettiğim. dolar birden 6 tl olunca dolara geçtim ama şu an çok daha iyi bir arabayı borçsuz alabilecekken alamadım baya zararım oldu. bir de evim varken kiraya çıkmak gibi bir hata yaptım. pandemi ve enflasyonu bu seviyede öngöremedim. dolar vs birden herşey uçtu saçma sapan bir ekonomik sıkıntıya girdim.Ben birikimsiz asla duramayan bir kadınım.
Harcarım ama biriktiririm de.
Maaşımdan 100 tl bile olsa birikmeli diye düşünürüm.
Titresimli bir sey al gitme madem kendi kendine yap. Hayır siz adamada sirf birlikte olmak icin para yediriyorsunuz yazikNasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Sonra da şişme erkeğimle sürtündüm hamile miyim diye konu açar maazallahŞişme erkek al, zaten tam birleşme olmuyordu galiba. Sürgüne sürtüne halledersin işini, daha ucuza gelir.
Çay boğazımda kaldı ahsjsjsksjsjSeks seks diye nicesine sarıldım
Bu yorumdan umarım birileri faydalanır. Zorunlu bu frekansta değil çünkü. Sevgili yapayım, hepsinin ağzı açlıktan koksun, hepsini ben besleyeyim kafasında. Borçların sebebi de bu.Merhabalar, Netflixte " Para Dersleri" adlı çok öğretici bir program var. Bunu izlemenizi tavsiye ederim. Ek olarak kendinize gelir gider şeması oluşturduktan sonra yeni kredi daha fazla cekmemelisiniz. Eğer sizinki gereksiz para harcama isteğinden değil gelirinizin yeterli olmaması kaynaklı ise nasıl ek gelir elde edebileceğinize ya da olan gelirinizi artirabileceğinize odaklı olarak yazılı tablolar kendinize olusturmanizi tavsiye ederim.
Sana aklını başına topla dedik dinlemedin, hala da dinlemiyosun. Borç yiğidin kamçısıdır demeye başlıyorum ben artık devamArkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim
kesinlikle, şiddetle tavsiye ederimharika fikirmiş :) denicem. ben de cipse bu ara fena şekilde sardım. hem boşa kilo. sırf stresten. hem de mideme de iyi gelmiyor. zaten dolar borcum da var. her cipsim geldiğinde 1 dolar alayım :)
ben de öyleyim. sıfıra sıfır nasıl yaşıyor insanlar asla aklım almıyor.Ben birikimsiz asla duramayan bir kadınım.
Harcarım ama biriktiririm de.
Maaşımdan 100 tl bile olsa birikmeli diye düşünürüm.