- 24 Ağustos 2018
- 3.867
- 9.465
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Sorry arkadaşım iyi okumamışım pardonArkadaşım öncelikle bu borç yapılmış ama atla deve değil eğer kendini durdurursan
Öncelikle harcamalarını kıs alışveriş yapma fuzili olan şeyleri beğensen de alma evde yemek yap keyiflide oluyor
Ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum ama önceliğin kredileri kapatmak olsun bi yandaşdan diğer kredi ve eksi bakiyeyi kapatmaya çalışırsın
Ben senin yerinde olsam ilk eksi bakiyeyi kapatırım en çok faizi o alıyor
Kapatmıcaksmasamda ilk bir kredi kapatmak olur hedefim
Aynı durumdayım kismaktan başka çare yok. iş yerine kahvalti götürüyorum . Eve gelince yemek yapiyorum. Gezip tozmalari da azalttım. Başka yolu mu var?Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Bir yasima daha girdim.adam elini cebine atmıyor deseneNasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Bunu bende hep düşünüyorum. Acaba duygusal zekası mi düşük konu sahibinin.baska açıklama bulamıyorum. Kpss ye girip mi atandı. Bir şekilde kapağı mi attı inan çok merak ediyorum. Bizi bu konuda aydinlatsa keşke yaAman ya madem tek derdin apartta sevgilinle sevişmek git seviş.
Bu kızın gerçekten nasıl memur oldugunu hiç anlamayamadım bu kafayla.
Açık açık bende para nanay diyeceksin. Çok istiyorsa kendi harcasin ha harcanıyor ve seninle paran için birlikteyse yol ver gitsin.Nasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Hala her şeyi siz ısmarlamaya, erkek arkadaşa para yedirmeye devam mı? Kendi ayakları üstünde duran güçlü kadın olayını çok yanlış anlamışsınız siz. Sayfalarca yazıldı akıl verildi size? Ben az çok teşhisinizi koydum; duygusuz yaşıyorsunuz her türlü iletişiminiz fiziksel. Karşınızdakini memnun etmek için ya bedeninizi ya da banka hesabınızı kullandırtıyorsunuz. Ben herkese karşı böyleyim demeyin, ana babanız evi tamir ettirelim dedikleri zaman hiç yanaşmamışsınız ama elin adamları uğruna eksi bakiyelere doyamıyorsunuz.Nasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Eve hacizler yağardı her gece, biz durmadan sevişirdik.
Parayı çok güzel yönetiyorsun sürekli sevgililerine para harcıyorsun. Yav bi kendine gel akıllanmayacak mısın? Sana yazık.Nasıl toparlayacağım peki ben neden parayı yönetemiyorum
Erkeklere yediriyorsun ya nasıl bilmezsin? Bir yıl kadar erkek detoksu yaparsan kapatırsın borçları, yoksa yok.Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum.
Tam senden beklenen bir hareket. Hiç şaşırtmıyorsun.Toplam borcum 133.000 hatta 139 bin küsur
Bankalar dört bir yandan bunu ararken telefonu açıp “aramışsın cano aparttayım” diyecek potansiyel varSeks seks diye nicesine sarıldım
Araba parası ac gözlülük yapmissiniz nefsinize artik hakim olunToplam borcum 133.000 hatta 139 bin küsur