Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorry arkadaşım iyi okumamışım pardon
Kredi kartı 27 bin mi
Ailenden destek alıp eksi bakiyeyi kapat iyi faiz yersin

Aynı durumdayım kismaktan başka çare yok. iş yerine kahvalti götürüyorum . Eve gelince yemek yapiyorum. Gezip tozmalari da azalttım. Başka yolu mu var?

Ona buna yedirirseniz kapanmaz tabii. Sefilin biri bitti öteki geldi ya. İşe evden yemek götürün. Uzun bir süre kıyafet bilmem ne alışverişi yapmayın. Erkek arkadaşa hediye, yok yemek yok gezme tozma yapmayın. Evde buluşun makarna yiyin yeter. Ama belli ki akillanmayacaksiniz hâlâ daha erkek arkadaşımla bilmem ne hesabı yapıyorsunuz

Düğün borçumuz yaklaşık 150 her şey dahil kart felan
Vlla hem ev kira hem borç
Bu zamanda
Riske atabileceğiniz bir kenarda arabanız birikiminiz yoksa
Borç yapmak mantıksız
Dünyanın bin bir türlü hali var
İşten çıkarsan sağlık sorunu vb
Mayışırsın

Aman ya madem tek derdin apartta sevgilinle sevişmek git seviş.
Bu kızın gerçekten nasıl memur oldugunu hiç anlamayamadım bu kafayla.
Bunu bende hep düşünüyorum. Acaba duygusal zekası mi düşük konu sahibinin.baska açıklama bulamıyorum. Kpss ye girip mi atandı. Bir şekilde kapağı mi attı inan çok merak ediyorum. Bizi bu konuda aydinlatsa keşke ya

Alışveriş yapmak, sürekli gezmeler, tatil kaçamakları, para harcamak çok güzel herkes seviyor bunları. Çoğumuz kendimize hakim oluyor,mecburen oluyoruz. Herşeyin fiyatı uçmuş gitmiş. Güzel olanın arkası bitmez ki.Evet borç senin borcun. Ama ortada hiç birşey yoksa yani ev almadın, araba almadın, yatırım yapmadın bu kadar borcu hiç ödeyemediğinde ne olacak. Herşey tüm faiziyle üst üste gelip seni kıpırdayamaz duruma getirince ne yapman gerektiğini bulursun. Harcamaya devam. Git sen haftasonu..

Nasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Açık açık bende para nanay diyeceksin. Çok istiyorsa kendi harcasin ha harcanıyor ve seninle paran için birlikteyse yol ver gitsin.

Nasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Hala her şeyi siz ısmarlamaya, erkek arkadaşa para yedirmeye devam mı? Kendi ayakları üstünde duran güçlü kadın olayını çok yanlış anlamışsınız siz. Sayfalarca yazıldı akıl verildi size? Ben az çok teşhisinizi koydum; duygusuz yaşıyorsunuz her türlü iletişiminiz fiziksel. Karşınızdakini memnun etmek için ya bedeninizi ya da banka hesabınızı kullandırtıyorsunuz. Ben herkese karşı böyleyim demeyin, ana babanız evi tamir ettirelim dedikleri zaman hiç yanaşmamışsınız ama elin adamları uğruna eksi bakiyelere doyamıyorsunuz.

Banka sizle anlaşıp, tüm borcu tek bir yerde toplayalım vadeyi uzatalım deseler, eliniz biraz bollaşınca yine rahat durmayacaksınız. Teşhis koydum kısmı tabiki şakaydı, gidin gerçekten bir doktora görünün. Bağımlılık tedavisi lazım gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…