- 27 Aralık 2008
- 2.485
- 5.573
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Büyük ihtimalle, şu konumda toplayamaz, çünkü mebla yüksek taksitler fazla geleceği için bankalar kredi vermez. Tabii ki maaşını ve kredi notunu bilmeden konuşuyorum!Bi de şey var bazı bankalar diğer banka kredilerinin ve borçlarını kapama karşılığı ile daha büyük bi kredi veriyolar. Borçlarını tek yere toplamayı da deneyebilrsin
Evet ya. Oraya çıkar bu sefer daha fazla insana ulaşıp daha çok dolandırılıp döner yine bizeKonu sahibi tam ev araba satıp sevgiliye yedirecek tıp.
müstehak diye ismini vermeyen seyirci diye bağlanırım valla ahahahaMüge Anlı'ya çıkıp; eski erkek arkadaşlarım paramı yiyip gitti, dolandırıldım deseniz
Kitlenir o telefonlar kitlenirrrmüstehak diye ismini vermeyen seyirci diye bağlanırım valla ahahaha
Harcamasaydin ne yapalım biz? Hala harcama derdindeysen çözümü de bul.
Tabi zorunluya ne dersen şaaak diye dinlediği(!) için felan filan neyse o mesaj az bile yazılmış aslında .gerçekten şu tarz mesajlar çok komik değil mi. Bdv de bence son yıllarda türeyen bir akım. Kadın IBAN atmış da herkes üç beş atsın da su borcu kapatayim diyor sanki. Önerin yok onu geçtim yergi bile içermiyor mesajın. "Biz napalim kendi çözümünü kendin bul "
Dahiyane ve çok etkileyici bir mesaj
Konu sahibini tanıdığımız içi yazdık heralde. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın bence. Sizin bu mesajınız kadar etkileyici değil ama idare eder işte. Biz kime yardım kime yardım edemeyeceğimizi biliyoruz merak etmeyin siz.gerçekten şu tarz mesajlar çok komik değil mi. Bdv de bence son yıllarda türeyen bir akım. Kadın IBAN atmış da herkes üç beş atsın da su borcu kapatayim diyor sanki. Önerin yok onu geçtim yergi bile içermiyor mesajın. "Biz napalim kendi çözümünü kendin bul "
gerçekten şu tarz mesajlar çok komik değil mi. Bdv de bence son yıllarda türeyen bir akım. Kadın IBAN atmış da herkes üç beş atsın da su borcu kapatayim diyor sanki. Önerin yok onu geçtim yergi bile içermiyor mesajın. "Biz napalim kendi çözümünü kendin bul "
Bence siz zorunluyu bilmiyorsunuz o yüzden boyle yazmissiniz. Ama biz bunu 103o3i373737 kere soylemistik ama onun tek derdi ...... siz doldurungerçekten şu tarz mesajlar çok komik değil mi. Bdv de bence son yıllarda türeyen bir akım. Kadın IBAN atmış da herkes üç beş atsın da su borcu kapatayim diyor sanki. Önerin yok onu geçtim yergi bile içermiyor mesajın. "Biz napalim kendi çözümünü kendin bul "
O işin diğer kısmı, kuruma mecbur maaşından kesilmesi için yazı gelecek de, maalesef onlarca icralık olan personel var, amir hangi birini çağıracak?
Çalıştığı kuruma göre aşırı borçlanmadan idari işlem yapılabiliyor, yani memur ceza alıyor ve psikoloğa yönlendiriliyor.Bizimkiler çağırıyor, kuruma göre değişiyor demek ki
Arkadaşım öncelikle bu borç yapılmış ama atla deve değil eğer kendini durdurursanArkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben