Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de şey var bazı bankalar diğer banka kredilerinin ve borçlarını kapama karşılığı ile daha büyük bi kredi veriyolar. Borçlarını tek yere toplamayı da deneyebilrsin
Büyük ihtimalle, şu konumda toplayamaz, çünkü mebla yüksek taksitler fazla geleceği için bankalar kredi vermez. Tabii ki maaşını ve kredi notunu bilmeden konuşuyorum!

Borclari kapatmak icin önce harcamayi birakip ve sonra her ay devamli borclara ödeme yapip kapatmaniz lazim. Sahsen hepsine düzenli ödeme yapardim, tek bir tanesini ödemek yerine. Cünkü zaman kazandirir. Ha acil ödemeli birsey varsa ona öncelik tanilir, ama sizin kredi borcundan büyük terk edilme ve geri kalma probleminiz var. O da daha büyük sorun. Borcunuz kücük degil, ama iyi yönetilse kapatilabilir

Harcamasaydin ne yapalım biz? Hala harcama derdindeysen çözümü de bul.
gerçekten şu tarz mesajlar çok komik değil mi. Bdv de bence son yıllarda türeyen bir akım. Kadın IBAN atmış da herkes üç beş atsın da su borcu kapatayim diyor sanki. Önerin yok onu geçtim yergi bile içermiyor mesajın. "Biz napalim kendi çözümünü kendin bul "
Dahiyane ve çok etkileyici bir mesaj

Tabi zorunluya ne dersen şaaak diye dinlediği(!) için felan filan neyse o mesaj az bile yazılmış aslında .
Hanımefendi kendisine defalarca 566546455 açtıgı konuda sevgilinize yedirmeyin para denildi.
Hala sevişmek için apart parası yediriyorsa kk ne yapsın ?
Nasıl bir dahiyane fikir üretsin mesela ?

Konu sahibini tanıdığımız içi yazdık heralde. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın bence. Sizin bu mesajınız kadar etkileyici değil ama idare eder işte. Biz kime yardım kime yardım edemeyeceğimizi biliyoruz merak etmeyin siz.
Siz dahiyane önerilerde bulunun, konu sahibiyle Elele çıkın bu borç meselesinden buyrun.

Neye para harcadığını yazmış, hala apart tutup sevişme derdindeyim de demiş, ki bu üyeyi tanımayan kalmadı ne yazabiliriz ki? Sanki geçim derdine düşmüş de dalga geçiyoruz gibi lanse ediyorsunuz

Bence siz zorunluyu bilmiyorsunuz o yüzden boyle yazmissiniz. Ama biz bunu 103o3i373737 kere soylemistik ama onun tek derdi ...... siz doldurun

Arkadaşım öncelikle bu borç yapılmış ama atla deve değil eğer kendini durdurursan
Öncelikle harcamalarını kıs alışveriş yapma fuzili olan şeyleri beğensen de alma evde yemek yap keyiflide oluyor
Ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum ama önceliğin kredileri kapatmak olsun bi yandaşdan diğer kredi ve eksi bakiyeyi kapatmaya çalışırsın
Ben senin yerinde olsam ilk eksi bakiyeyi kapatırım en çok faizi o alıyor
Kapatmıcaksmasamda ilk bir kredi kapatmak olur hedefim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…