- 19 Nisan 2014
- 4.387
- 12.788
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Doktora verecek parası yoktur kesinBoğazına kadar borca batmışsın hala işsiz güçsüz ipsiz sapsız sevgilini besleme derdindesin, kızım sen bi psikiyatriste falan gitsene, iki ilaç versin, şöyle yan etkisi libido düşürenden. Sahi niye gitmiyon doktora, 50 000 defa dedik doktora git diye, hoşuna gidiyor bu sefil yaşam heralde.
Herifi aparta atmaya var ama para.Doktora verecek parası yoktur kesin
Ben 175 kredi çekip ev almıştım, zorunlu şey etmek için cekmişBence böyle yasamaktan mutlusun. Durumu cozmeye calissan 140bin olana kadar beklemezdin. Erkek arkadasin da iyi yere kapak atmış, hem para hem cinsellik ohh.
Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
tek bir kredi çekip hepsini kapatın kredi kartı ve ek hesabı da kapatın. Aylık ödemelerinizi yapın kredi borcu, faturalar, kira, aidat, harçlık ayırın kalan olursa onunla alışveriş vs yapın yada gezin kalmazsa eve kapanın tek çaresi bu ne yazıkki.Bu kafayla yakında bu değirmen dönmez kitlenir kalırsınız.Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Konu sahibi tam ev araba satıp sevgiliye yedirecek tıp.Müge Anlı'ya çıkıp; eski erkek arkadaşlarım paramı yiyip gitti, dolandırıldım deseniz
Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Konu sahibi tam ev araba satıp sevgiliye yedirecek tıp.