Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben

Toplam borcum 133.000 hatta 139 bin küsur

Yani kendinizi durdurmadığınız sürece bu borç katlanacaktır.

Biraz sosyal hayatınıza dur deyin .

Olması gereken harcamalarınızı ayırdıktan sonra borcunuzu kapatın.

Yoksa işin içinden çıkamazsınız

Burda birçok insanın borcu var

Dışardan yemiyorlar , tatile çıkmıyorlar , kıyafet almıyorlar.

Borçlar gırtlaktayken lüks yaşamak ta neyin nesi

İnsanoğlu için hiçbir şey lüx değil aslında ama maalesef fedakarlık gerek bu zaman da özellikle

Bu erkek arkadasina da para yediriyor musun?

Boğazına kadar borca batmışsın hala işsiz güçsüz ipsiz sapsız sevgilini besleme derdindesin, kızım sen bi psikiyatriste falan gitsene, iki ilaç versin, şöyle yan etkisi libido düşürenden. Sahi niye gitmiyon doktora, 50 000 defa dedik doktora git diye, hoşuna gidiyor bu sefil yaşam heralde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…