Şu an her gün ne harcadığımı yazıyorum şimdi size bi görsel atayım bi aylık harcamalarının sadece 14 günü ve ben bir kafeye bile gidip kahve içmiyorum
“Bir kahve içmiyorum?”
Aylık harcamalarınız gerçekten çok yüksek sanki borcu olan biri değil de çok aşık olup para dağıtan biri gibi. Sedyede ağır kanamalı hasta kan kaybediyor, biz burada bir yıl önceki kırık nasıl iyileşir diye soruyoruz.
15 günlük harcamanız kredi hariç 4602 tl, sonraki 15 günü de katarsak kısmazsanız mümkün değil bu borç kapanmaz.
Öncelikle 400 liralık Turkcell borcundan başlayalım.
Telefonumda yüksek kotalı internet artı ev interneti de Turkcele bağlıyken bu kadar ücret ödemiyorum. Bu miktarları ödemeniz için kota aşım paketlerine bir sürü ek para vermeniz lazım. İhtiyaçlarınıza uygun pakete geçerseniz ciddi tasarruf olur.
Yüz lazeri, ağda çok uç paralar, kuaför de öyle.
Ama bunlardan öte penti ve iç çamaşırı paraları çok yüksek. Arkadaş işsiz sevgilinizden bahsetmiş, ben yiyecek falan vermenizi beklerdim, penti alışverişi nedir? Gratis de aynı şekilde, indirimden alsanız da çok ciddi para gitmiş.
Trendyol ve diğer masraflar fazla değil, benim burada gördüğüm Bim den alışveriş yapıp gerçekten yiyecekten tasarruf yapan, öte yanda da güzellik ve kozmetikle cepteki parayı bitiren bir durum var.
Kıssanız rahat rahat krediler ödenecek.