• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

booynumdakı şışlık

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
34
Kocaeli
Mrhba kzlar lütfen sadece yardmcı olmk ısteyen arkadaşlar cvp yazsın doğum yaptıgımdan berı cıddı boyun ense omuz agrım var az önce omzumun boyna bıtışık arka kısmında bı sertlık farkettım doktora gıtmıştım fakat ayaakta muayene edıp boyun fıtığı demıştı mr falan çekılmedı şımdı ıse hamıleyım mr a gıremıorum sızce ne olabılır fıtıktan olurmu bıraz evhamlı bı tıpım kanser vb. Kotu hastalıklardan korkuyorum yanlız başıma hastaneye de gıdemıorum

Evhamlanma bence. Kanser vs olsaydı, zaten doktor illa ki suphenirdi, gizli saklı bir şişlik değil çünkü ayan beyan ortada. Fıtık olabilir, benim aklıma guatr geldi o da şişlik yapıyor, boynun on yöresinde oluyor ama genellikle. Her neyse için rahat etsin sen gene de bir görün tekrar doktora.

merhaba canim endokrin uzmanina gorunmeni tavsiye ederim triot dan sislik olabiliyor cunku cok gecmis olsun simdiden

Ben de disciye gidemezdim. Alış artık çocukların da varmış baksana Allah bağışlasın. İş başa düşünce gidiliyor, çekinme.

Hanı başını br sure egersınde boynun tutulur gıbı olur agrır benım agrılarımda oyle nasıl sabah olacak bılmıorum dktr kotu bişey söyler dıe odum kopuyo

doktor ultrasonla baksın iyi olup olmadığını anlarlar zaten..zararıda yok ultrasonun zaten..en azından içiniz rahat eder..

Aynısı bende de var. Boyun düzleşmesi de olabilir. Fıtık daha katlanılmaz ağrılar yapıyor çünkü. Hemen evhamlanma. Annemde de vardı boyun fıtığı başlangıcı, ilaçlarla tedavilerle geçti. Bebişini korkutursun böyle. Sabah olsun, gidersin doktora. Doğumdan sonrada tedavini olursun canım.

Back