Cilt Bakımı Ürünleri boots no 7 protect and perfect beauty serum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

protect_and_perfect

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
3
0
49
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba size bir ürün tavsiye edeceğim reklam olmasın diye kendiniz araştırın diyeceğim... tüm dünyada bilimsel olarak kanıtlanmış ilk ve tek anti ageing ürünü imiş ben de geçen gün milliyet gazetesinde gördüm tüm dünyada yok satıyormuş 1 ay gibi bir sürede tüm dünyada 2 milyon gibi bir rakama ulaşmış ürünün adı ''no 7 protect and perfect beauty serum'' ürün şu an türkiyede satılmıyor sahibinden.com da biri satıyor ondan almak zorundayım başka satanına da denk gelmedim gerçi memnunum zaten :)
ben 1 aydır kullanıyorum ve arkadaşlar gerçekten işe yarıyor gözle görülür bir farktan bahsedebilirim araştırın teşekkür edeceksiniz :)

arkadaşlar yorumsuz geçilecek bir ürün değil bu aranızda illaki kullananlar vardır onlar da yorumlarını yazsın yalnız olmadığımı anlayayım :) bizim türkler de yapsa ya böyle ürün gerçi o zaman bu kadar tutmaz :)

Merhaba canım , ben de 2 hafta önce bu ürünü ingiltereden aldım.Dünyada ilk onaylanan anti aging kremiymiş ve diğerlerine göre çok ucuz.Henüz kullanmaya başlamadım üzerinde çok fazla açıklayıcı bilgi yok.Sen nasıl kullandığını açıklayabilir misin?Mesela farklı bir nemlendirici daha kullanıyor musun göz altına kullanıyor musun...

aslında bu markanın birçok ürünü var örneğin day cream night cream gibi beraber kullanılmasını tavsiye ettikleri ürünler var birde göz altı için ayrı bir krem var o yüzden ben göz için kullanmıyorum nolur nolmaz diye ama özellikle belirtmedikleri için bir sorun olacağını zannetmiyorum :) erkekler için bile üretmişler beauty serumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…