canım benim yanlış anlama moralini bozmak için demedim ek bişeyler varsa büyütmeye yardımcı faydası olabilir daha yaşın 21 miş büyütebilir ben bişey kullanmayanlar için dedim sen devam et inşallah faydasını görürsün ben daha doğum yapmadım bide doğumdan sonra bakcez fos diye incekler mi sarkcaklar mı
yok canım ya hikaye onlar gögüs ergenlikte neyse ilerde de o oluyo bence büyüyeni varsada çok azdır heralde
kıslar demek ki bonviva dan memenun gibisiniz tabi düzenli kullanılınca ..bende alayım hemen yerimseniben
bide en güzel yanı fulirim gibii kötü kokmaması dediğinize göre kötü kokmuyo dimi yanlış anlamadım yani..
çünkü fulirim berbat benim arkadaşım bile Allah aşkına ne oldu sana son günlerde üstünde ağır bi koku var dedi düşününün yani:roflol:
hemen bıraktım bende ama bonviva yattı kafama bide çilek yağı aldım..ama kıslar evlenmeden büyütmeye çalışmakla hayatınızın en doğru kararlarından birini yapıyosunuz gerçekten insan kendini kadınsı hissetmeyince herşeyi farklı oluyo eşler bişi demese bile görünen köy kılavuz istemiyo sen farkında oluyosun hele eşinin hediye ettiği o seksi gecelikler için bu bana olmadı hayatım demek zorunda kalınca eşine işte o zman stresten çıldırabiliyosun :çok üzgünüm:
yani en azından benim için durum böyle..
canım şu an için elimde kalan fulirim yağını kullanayım diyorum bu aralar evdeyim artık en azından sabah kullanayım nasıl olsa yazda geliyo akşamları eşim gelmeden öncede hergün duş yapabilirm ...bonviva alana kadar bunu uyguluyayım diyorum bitince bonviva alırım şimdi annem bana gelicekti onada küç sipariş ettim az sonra çemen macunu uygulucam akşam yatmadan öncede çilek yaağı süreyim diyorum hem eşim çilek kokusunu sever ..
planlarım şimdilik bu ben çemen macunu hazırlıyorum şu an a.s.
bu arada nezcim sen touch me please urunu kullanmamısmıydın??işe yaradı demıstın??
hadiii yaa bende evlenince değişir diye düşünüyordumm :çok üzgünüm:
ama cnm fulırımı surdukten sonra dıger seylerı de surmen olurmu kı yanı 8 saat su bıle degmeyecegıne gore :1no2:
nezcim sende bonviva nasıl bir etki yaptı?cm bazında kullanmadan önce ve sonra ölçtün mü hiç?bi de merak ettim senin göğüs altı ve çevresi ölçülerin kaçtı?çok soru sormuşum yaakaydirigubbakcemile3şimdiden saol canıma.s.
canım bende daha cok sekıl olarak fark ettı baya yuvarlandı ama 4 cm kadar buyutmusdu sanırım benım alt78 ust 91 suan o zaman 80 falandı basladıgımda bıttıgınde 84 falandı
güzel gelişme kaydetmişsin.tebrik ederim seni:hooray:darısı bizekaydirigubbakcemile2 her kulladığımız ürün 4 cm fark ettirse ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?