sen sımdıye kadar sanırım cok sey uyguladın neden buyumedı acaba evet yaa dugun ısı de var demı o da ayrı bı stres ıns buyuk gogus sevmeyen bı esım olur yaa allah mutlu etsın cnm duzenlı kullanıp sonuc alamadıgın neler var mirmirmirmir
ben bıde sutyen takmıom yaa buyumeye engel dıe ama artık azda olsa rahatsız edıo eskıden hıc fark bıle etmezdı de yaa gogus olcusu nasıl bılınıo alttan ustten olcum falan anlamadımbenneyaptımki
nezcim ben kullandım bu yagı. hatta arkadasımda kullanmıstı ikimizinde gögüs ölcüleri aynıydı onda cok ise yaradı ama bende onunki kadar etkili oladı ben zaten 1 ay anca kullandım. toparlamıstı daha dolgundu ama bırakınca eski haline döndü( daha kalıcı birseyler bulmak gerek.
oyle yaa ıns bu zamana kadar neden bekledım kı dıorum kendıme kızıyorum ergenlıkden cıkınca en azından bıraz ılgı gosterseydım sımdı boyle olmazdı off yaa off evlenmeden buyusun ıstıyorum artık bu yagı kullanmaya basladım daha cok taktım kafama onceden boyle degıldım ınat ettım resmenhihoyyythihoyyythihoyyyt
bak yenıden umutlandım sımdı senın ark la ılgılı yazını ılk okudugum da nasıl sevınmıstım catalı bıle var demıstın hatta benım suan o kadar degıl ama yınede aynaya bakınca artık gozume hos gelıoa.s
herkeste farklı olyor. ben yatoyurum. yatmadan biraz masaj yapayım bari o kadar konsutuk şakkıdı
iyi geceler kızlar....
nezcim evlendikten sonra çok kötü o seksi geceliklerin gögüs kısmını dolduramamak ne kadar acı bilemessin kendini bırak seksi hissetmeyi sopaya giydirmiş gibi oluyosun rezillik senağlama allahtan benim kocam takmaz böyle şeyleride bende rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?