Bonprix satun aldigim urunu gondermiyor

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.457
298
2 hafta once bu siteden mayo aldim gondermiyorlar.Allahim deli olucam cagri merkezi telefonlari acmiyor. Maillere cevap gelmiyor. Yasayan var mi boyle bir sorun?

Son düzenleme:
Şikayetvar.com'a yazın şikayetinizi çoğu firma geri dönüş yapıyor.
Yazdim bakalim. Ticaret bakanligina sikayet etmek istiyorum ama sadece sms telefon sikayetlerini aliyor. Sikayetvardan arastirdim ne yazik ki aldiktan sonra arastirdim kafama tukureyim. Hep varmis bu sorun. Boy boy reklam veriyorlar bir de..

ooof ben de aynı durumdayım. keşke önce biraz araştırsaydım alışveriş yapmazdım.
14 gün içinde gelecek denilen ürünüm nakliyede gözüküyor 10 gün oldu, 2-3 gün içinde gelecek üründen ise tık yok. tatile gidicem bikini almıştım ya.

"Geçici olarak iptal edilemiyor" ne demek acaba ya. 2-3 günde gelmesi gereken üründe o yazıyor.

2-3 günde gelmesi gereken üründe geçici olarak iptal edilemiyor yazıyordu. bugün yazdım müşteri hizmetlerine, meğerse ellerinde yokmuş. param güya haftaya iade edilecekmiş. lanet olsun o kadar çok şikayet var ki burayla ilgili nerden düştük bilmiyorum. şu ilk aldığım bari gelse. o da haftaya hafta başı elinizde olur dedi ama hiç sanmıyorum

DURUM ÇOK fena. haftaya tatile gidicem bikinileri buradan aldım iki tane. biri iptal olmuş diğeri haftaya gelecek diyorlar ama umudum yok. nakliyede gözüküyor.
Türkiye'ye gelince bir depoları var ilk oraya geliyor oradan sonra tekrar dağıtıma çıkıyordu bildiğim kadarıyla öyleydi en son.

2 hafta once bu siteden mayo aldim gondermiyorlar.Allahim deli olucam cagri merkezi telefonlari acmiyor. Maillere cevap gelmiyor. Yasayan var mi boyle bir sorun?
bana mesaj gelmiş kargoda diye. sanırım sizinki de türkiye'ye inmiştir. bakalım yarın elimde olur. umarım ürün güzel çıkar

Ben oradan çok alışveriş yaparım max 1 haftada gelir hiç sorun yaşamadım..
Şimdi okuyunca şaşırdım açıkçası, neden böyle oldu acaba.

Ben oradan çok alışveriş yaparım max 1 haftada gelir hiç sorun yaşamadım..
Şimdi okuyunca şaşırdım açıkçası, neden böyle oldu acaba.

sanırım almanya üzerinden geldiği için bizim ürünler. belki yaz diye yoğunluk vardır mayo sipariş ettim çünkü ben.
bugün elime geçti ürün. bedeni biraz büyük. 38 almıştım. 40 gibi bizim ölçümüze göre. onun dışında sıkıntı yok. rahatladım valla

Back
X