Merhabalar ben de burada sizlerle, alıp kullanmadığım ya da çok az kullanıp yıpratmadığım, zevkine uyan veya almayı düşünenler için bir paylaşım platformu oluşturmaya karar verdim! :)
Sayfa aralarına ürün eklemeyeceğim öyle çok karışık olduğu kanısındayım. yeni bir şey ekleyecek olduğumda yine bu ilk mesajdaki tabloya ekleyeceğim böylece kolaylıkla takip edebilmenizi umuyorum :) fotograf ve ürün açıklamalarını ikinci mesajıma ekleyeceğim
Arkadaşlar gözlüklerim 1 numara miyop camlıdır. uygun olan alabilir veya numaranız farklıysa gözlükçünüzden camını değiştirebilirsiniz kolaylıkla :) ben gözlük olayına alışamayıp lens kullanmaya başladığım için satıyorum
bu akne jelini eczaneden 50tl'ye aldım (araştırabilir sorabilirsiniz) ve yaklaşık 5 gün kullandım o da geceleri parmağımın ucuna sıkarak çok az. çünkü az miktarı yetiyor. arkadaşımda çok işe yaramıştı ben de aldım fakat benim yüzümdekiler akne değil allerjiymiş. o yüzden ben allerji hapı kullanmaya başladım bunu da akne problemi olan birine yarı fiyatına verebilirim. hiçbir şekilde kimyasal içermiyor barkodu dahi duruyor ve ben çok az kullandım ama arkadaşımın yüzündeki yara görünümlü akneleri ve komedonları tamamen geçirdi o yüzden güvenle tavsiye edebilirim :)