• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bone china yemek takımı hangisini almalı?

eyleml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
26
0
36
İzmir
Yemek takımı konusunda o kadar kararsızım ki nereye gıtsem diğerini kötuluyor bazı bone chınaların gercekten kemık tozu dıılde kımyasal boya nedenıyle öle gorundüğünü bır ıkı yıkamadan sonra matlaştığı söylenıyor ben hangısınden alacağıma bır turlu karar veremedım tavsıyelerı olan varsa yazabilir mi?

benim de bakarken birsürü modeli görünce kafam çok karıştı en son aldım çıktım ve eve gelince de beğenmedim:( :) şimdi gözüm alıştı gerçi ama kafan sakinken karar ver bence. bana hep bone china daha kaliteli, sağlam dediler, hem elini görüyorsun ışığa tutunca, rengi de daha hoş, porselen gri kalıyor yanında, hem daha zarif duruyor, artık çok uyguna normal porselenler var, onları günlük alabilirsin, tam içine sinsin bence ama, benim gibi anne ben bu tabakları istemiyorum, beğenmedim hiç deme:)

ben de çok düşünmeden aldım,karacadan (jasmin schumer 470) resim yapıştıramıyorum mesaj sayım 100 olmamış dahaaÇok üzgünüm çoook, çok düşününce kafam karışıyo -tatlicadiarzu- seviyorum ben takımımı yaa, modası geçmicek gibi olsun ve platinsiz olsun istedim olabildiğince.

bilindik markalardan alın bence pahalı olur ama garantili olur bide annenizle gidin almaya anneneler güsel beğeniyo:)))

ben hisarın bone chinasını aldım çok beğenmişim fiyat 1,850 tl ama çok zarif şimdi kütahyanında felanda var onlarada bak güral kütahya karaca hisar mağaları dolaş sonra kararını ver ... royalin de var ama o daha çok pahalı

bence beğenerek ,kullanışlı olduğunu düşünerek aldıysan kesinlikle senin için en iyisi odur insanlar biri birşeye iyi diyor diğeri beğenmiyor.güle güle kullan.

paran çoksa royal den bak. yok hesaplı dersen biev den bak. arası olsun istersen bernardo.

Selam kızlar bende başaran mağazasından alman ürünü Winterbach marka aldım.Çok kibar modelleri ve çok şık.

bone chinaların diğer normal porselenlerle arasında pek bir kalite farkı yok arkadaşlar.sadece biraz daha hafiftir bone chinalar.ama fiyat uçurumu 3 katı kadar.hoyrat kullanılmadığı takdirde normal porselenler işi görür yok ama gelenim gidenim çok olur misafir yemek takımlarımı çok kullanacağım sıradan porselene güvenemem derseniz siz bilirsiniz..her koşulda porselen narindir..çok sıcak suya makinaya sığdırmaya gelmez..siz tezgahtarların kakalamak için övgülerine bakmayın..

Yemek takımı konusunda o kadar kararsızım ki nereye gıtsem diğerini kötuluyor bazı bone chınaların gercekten kemık tozu dıılde kımyasal boya nedenıyle öle gorundüğünü bır ıkı yıkamadan sonra matlaştığı söylenıyor ben hangısınden alacağıma bır turlu karar veremedım tavsıyelerı olan varsa yazabilir mi?

Merhaba ben de bone china yemek takımı aldım.Royal King Bone China modelleri çok şık zarif ve tam istediğim gibi abartılı değil tavsiye ederim.

Selam kızlar bende başaran mağazasından alman ürünü Winterbach marka aldım.Çok kibar modelleri ve çok şık.

ben bugün eminöününde bi kaç magzaya baktım winterbach i ilk defa duydum modelleri çok hoşuma gitti tam istediğim model bunda var fiyatıda uygun diğer markalara göre ama emin olamadım kalitesinden siz memnun musunuz garantisi falan nasıl , bana biraz bilgi verir misiniz

Back
X