• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bonding

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
kızlar dişlerim ağzıma göre küçük ve ön dişimde çarpıklık var tel takmak kesinlikle istemiyorum ayrıca pahalı bi işlem emel acarda bonding yöntemini gördüm araştırdım dişi büyütmek veya herhangi bir bozukluğunu tedavi etmek amacıyla dişe yapılan ilaveymiş çok iyi bir şey bi seansta değişiyosunuz.. acaba fiyatı ne kadardır bilenininz var mı ? 70 80 lira diyen de var tek diş 400 500 lira diyen de .. yardımcı olun lütfen teşekkürler şimdiden

kızlar dişlerim ağzıma göre küçük ve ön dişimde çarpıklık var tel takmak kesinlikle istemiyorum ayrıca pahalı bi işlem emel acarda bonding yöntemini gördüm araştırdım dişi büyütmek veya herhangi bir bozukluğunu tedavi etmek amacıyla dişe yapılan ilaveymiş çok iyi bir şey bi seansta değişiyosunuz.. acaba fiyatı ne kadardır bilenininz var mı ? 70 80 lira diyen de var tek diş 400 500 lira diyen de .. yardımcı olun lütfen teşekkürler şimdiden

merhaba bondıng uygulamasını yaptırdınızmı acaba??

Meraba canım çok iyi bir konuya değinmişsin çünkü şu sıralar gündemimde.
Lamina Veneer ve Bonding uygulaması birbirine çok benziyormuş.Lamina çok pahalı ama bonding ucuzmuş.Nasıl ucuz diyeceksin?
Deneyimine güvendiğim hekimden (hepimizin bildiği) Lamina Fiyatını 1000TL,Bonding Fiyatını 500 TL aldım bugün.
Aynı zamanda Annem 2 yıl önce başka bir hekime lamina uygulaması yaptırdı 800 euroydu.
Bir başka Türkiyenin en iyi diş hekiminde ise lamine fiyatı 1500 euroydu.
Bunlara göre demekki Bonding Laminenin yarısı diye düşünebiliriz.Bende 1-2 hafta içinde yaptırıcam.Bonding derse hekimim burada foto paylaşırım.
Sizdende haber bekliyorum

Hayır hala bi şey yapmadım özel kliniklerde muayenenin ücretsiz olduğunu duydum araştırmaya devam edicem kızlar diş gerçekten çok önemli insanı çok fazla değiştiriyor

Arkadaslar bonding islemi kompozit dolgunun dise yapistirilma isleminin adi.emel acarin programinda ozellikle neden bonding deyip durdugunu anlamadim ben de dus hekimligi okuyorum gecen gun derste hocamiza sorduk adamin oyle diyor dedik hocamiz guldu adama resmen neyse yanlis isimlendirmeyi gecersek bonding dediginiz islem laminate kadar iyi estetik sonuclar versede onun kadar uzun omurlu olmuyor cok iyi bakilirsa elbette bi 10 yila kadar kullanabilirsiniz

Meraba canım çok iyi bir konuya değinmişsin çünkü şu sıralar gündemimde.
Lamina Veneer ve Bonding uygulaması birbirine çok benziyormuş.Lamina çok pahalı ama bonding ucuzmuş.Nasıl ucuz diyeceksin?
Deneyimine güvendiğim hekimden (hepimizin bildiği) Lamina Fiyatını 1000TL,Bonding Fiyatını 500 TL aldım bugün.
Aynı zamanda Annem 2 yıl önce başka bir hekime lamina uygulaması yaptırdı 800 euroydu.
Bir başka Türkiyenin en iyi diş hekiminde ise lamine fiyatı 1500 euroydu.
Bunlara göre demekki Bonding Laminenin yarısı diye düşünebiliriz.Bende 1-2 hafta içinde yaptırıcam.Bonding derse hekimim burada foto paylaşırım.
Sizdende haber bekliyorum

bence çok pahalı..lamine dişin tanesi 450-500 civarı ..bonding çok çok dada ucuz zaten ..ben anlamadım siz bu fiyatı kimden aldınız?

bence çok pahalı..lamine dişin tanesi 450-500 civarı ..bonding çok çok dada ucuz zaten ..ben anlamadım siz bu fiyatı kimden aldınız?
Tabikide hekimden hekime değişiyor fiyatlar.Bende kendi araştırmalım sonucu güvendiğim hekimlerden ve annemin lamine uygulamasını yapan hekimden fiyat aldım

Bu hafta hekimden randevu aldım.Muayene sonrası uygulama yapmaya karar verirsek doktorun adını ve öncesi sonrasını sizinle paylaşırım.Gideceğim hekim'i bence sizde beğeneceksiniz

Yaklaşık olarak 2 ay önce ön 2 dişime bonding uygulattım. Tüm dişlerim çok düzgün ancak ön 2 dişim 2 cm kadar ayrıktı. Doktorum bonding uygulamasının iyi olacağını söyledi. Çünkü dişlerim oldukça sağlıklıydı. Lamine uygulanırsa dişler aşındırılıyor ve biraz da olsa kesiliyordu. Bonding uygulamasının geri dönüşü de vardı. Beğenmezsem eğer ortodonti tedavisine dönecektim.
Şuan çok memnunum dişlerimden. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. 1 saat içerisinde mükemmel dişlerim oldu. Alışmam biraz zaman aldı ama şimdi çok memnun ve mutluyum.

Yaklaşık olarak 2 ay önce ön 2 dişime bonding uygulattım. Tüm dişlerim çok düzgün ancak ön 2 dişim 2 cm kadar ayrıktı. Doktorum bonding uygulamasının iyi olacağını söyledi. Çünkü dişlerim oldukça sağlıklıydı. Lamine uygulanırsa dişler aşındırılıyor ve biraz da olsa kesiliyordu. Bonding uygulamasının geri dönüşü de vardı. Beğenmezsem eğer ortodonti tedavisine dönecektim.
Şuan çok memnunum dişlerimden. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. 1 saat içerisinde mükemmel dişlerim oldu. Alışmam biraz zaman aldı ama şimdi çok memnun ve mutluyum.

ücret konusunda da bilgilendirir misin bizi canım?

geçen sene haziran ayında 10 dişime birden bonding yaprtırdım
tanesi 225 tl den yapıldı
çok iyi bakılırsa 10 yıl deniyor ama zaten beğenmediğinde, kırıldığı yada aşındığında yeniletebiliyorsun
ayrıca laminaların bile 10 yıldan sonra değiştirilmesi gerektiğini duymuştum, belki ilerde düşünebilirim
1 yıl dolduğunda bakım için dişçime gidicem, temizletip cila yaptırcam

Bende bir hekimden randevu aldığımı söylemiştim ve sonucu bildirecektim uzun zaman önce ama kadın dişlerimi mahvetti,kazıkladı ve bana tam bir doktor rezaleti yaşattı.Kendisini diş hekimleri birliğine şikayet ettim.Böyleleride varmış.Eğer şikayet sonucunda disiplin cezası alırsa isim vericem,yinede sadece ipucu vereyim çok ünlü bir iş adamıyla evlendi ve bu iş adamıda magazin dünyasından biriyle beraberdi daha önce uzun süre ...

Sorunun ilk çözümü kendi dişlerinizle olmalı bence. Dışardan yapılan müdahaleler geçici olacaktır yada kendı ana dısınız gıbı saglam olmayacaktır. Benım de dıslerım de sorun vardı ve tercıhımı tel den yana kullandım. Iyıkı de yaptırmısım dıyorum. seffaf tel , hıcte belı olmuyor. 1 dısın bıle cok cok onemı var unutmayın arkadaslar;)

Merhabalar:) Bende bonding islemini duydum ve yaptiranlar varmi aranizda memnunmusunuz merak ettm?
Bursada guvenilir bonding yapan yerler biliyormusun acaba bana yardimci olurmusunuz:(

Slm benim de dislerim aralikliydi 10 yil once bonding yaptirdim nisantasinda.pahali degildi.bugun ki fiyati adet 300 tl gibidir tahminim.ancak cok tavsiye etmiyorum.uzun sureli olmuyor surekli bakima gitmek gerekiyor.renk degisimi,kirilma,catlama vs.olabiliyor.

bonding fiyatları şehirlere ve yapan hekime göre farklılık gösterir. antalya'da 150 TL civarında. sonuç memnun edici olur ancak uzun vadede kalıcı bir çözüm değildir..

Back