- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
- Konu Sahibi Littlemore
-
İşlem sırasında acı uyusma kanama vs oluyormu. Kırılmasına çok uzuldum yaMerhaba doktor değilim ancak kırılan ön dişimde kompozit var. Özel hastanede yaptırdım doktorumun kendi kliniği de vardı. Baya estetik oldu, kararma yapmadı(çok temiz kullandım) dikkat ettim vs derken 1 yıl geçti ucundan çatladı yine. Doktorum demişti zaten kompozitler aşırı dayanıklı değildir ama diğet tedavilerden daha iyidir sağlam kökümüz var diye. Bu sene başka doktora yaptırdım yan dişini de estetik amaçlı yaparım dedi. Kırılma kesin yaşanıyor onu bilin, 250-350 arası iyi fiyat, malzeme ne olursa olsun çatlayacak. sıcak soğuk vs ekmek bile ısırmıyorum ben şuan. gözünüze çok batmıyosa yaptırmayın derim
Merhabalar, yaptıran kişiler cevap verirseniz çok mutlu olurum sırf bu konu için bu siteye üye oldum konu ile alakalı yazan yaptıran bir çok kişiye soruyorum kompozit dolgu ben de yaptırmayı düşünüyorum ama uzun vade de kalıcılığı gidişatı nasıl olur çok merak ediyorum, görüşlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok memnun olurum çevremde yaptıran olmadığı için danışabileceğim kimse yok...ak için yapmıstım. Baya oldu ama hala sağlamlar. Acısız ağrısız kısa bir işlem. 4 yıldır kullanıyorum. Dürüm falan yiyorum sürekli elma fal
Merhaba; ben 2 yıl önce ön dört disimi kompozit dolgu yaptırdım kendi dişlerim kadar rahat kullanıyorum herhangi bir ağrı sızı vs yok. Uyuşturmadan kısa sürede yaptı doktorum. Sadece ilk zamanlar ağızda yabancı madde hissi veriyor o kadar. Bu işlem sonrası gülüşüm değişti daha özgüvenli gülüyorum. Öncesinde saklardım.... herneyse bence yapın. Kırılırsa falan diye düsünmeyin. Gerçek dişlerimizde kirilabiliyor.Merhabalar, yaptıran kişiler cevap verirseniz çok mutlu olurum sırf bu konu için bu siteye üye oldum konu ile alakalı yazan yaptıran bir çok kişiye soruyorum kompozit dolgu ben de yaptırmayı düşünüyorum ama uzun vade de kalıcılığı gidişatı nasıl olur çok merak ediyorum, görüşlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok memnun olurum çevremde yaptıran olmadığı için danışabileceğim kimse yok...
Merhabalar, ben uzman bir diş hekimiyim. Dolgu ile yapılabilecek uzatma ve düzeltme işlemlerinde belirli bir takım sınırlar vardır ve gittiğiniz hekim arkadaşım bu sınırlar dahilinde size hizmet sunacaktır. Tek sorununuz çarpıklık ise ortodontik bir müdahaleyi de düşünebilirsiniz.Merhaba,
Kızlar ön 4 dişim az çarpık. Bunlara kompozit dolgu ile uzatma düzeltme yaptırmak istiyorum. Dr olur dedi. Ama devlette yapıyorlarmı varsa hangi hastane ist için. Tavsiye verebilirmisiniz.
Yaptıranlar memnunmu
Yapılırken ağrı sızı vs oluyormu?
Özelde tanesine 700 dediler çok pahalı bana.
Bi klinikte 250 dedi. Malzeme kalitesini nasıl anlicaz ki hiç bilmiyorum. Dr arkadaslarda yazarsa çok minnettar kalırım.
Ha bu arada bnm diş eti de arada iltihaplanma sıkıntım var bildim bileli. Bi kaç yılda diş eti küretaj yaptırıyorm. Sene de 1 de diş tası temizleme. Bnm için sıkıntımılurmu bu işlem.
Merhaba dişlerinizle ilgili sorun neydi acaba ben de yaptırmak istiyorum ama sorduğum doktor sararma yapar dedi lamine önerdi onda da kucultme işlemi olacağından istemiyorum açıkçasıMerhaba; ben 2 yıl önce ön dört disimi kompozit dolgu yaptırdım kendi dişlerim kadar rahat kullanıyorum herhangi bir ağrı sızı vs yok. Uyuşturmadan kısa sürede yaptı doktorum. Sadece ilk zamanlar ağızda yabancı madde hissi veriyor o kadar. Bu işlem sonrası gülüşüm değişti daha özgüvenli gülüyorum. Öncesinde saklardım.... herneyse bence yapın. Kırılırsa falan diye düsünmeyin. Gerçek dişlerimizde kirilabiliyor.
Merhaba; ben 2 yıl önce ön dört disimi kompozit dolgu yaptırdım kendi dişlerim kadar rahat kullanıyorum herhangi bir ağrı sızı vs yok. Uyuşturmadan kısa sürede yaptı doktorum. Sadece ilk zamanlar ağızda yabancı madde hissi veriyor o kadar. Bu işlem sonrası gülüşüm değişti daha özgüvenli gülüyorum. Öncesinde saklardım.... herneyse bence yapın. Kırılırsa falan diye düsünmeyin. Gerçek dişlerimizde kirilabiliyordokyorunu
doktorunuz kim bende yaptırıcam düzgün yapan doktor arıyorumMerhaba; ben 2 yıl önce ön dört disimi kompozit dolgu yaptırdım kendi dişlerim kadar rahat kullanıyorum herhangi bir ağrı sızı vs yok. Uyuşturmadan kısa sürede yaptı doktorum. Sadece ilk zamanlar ağızda yabancı madde hissi veriyor o kadar. Bu işlem sonrası gülüşüm değişti daha özgüvenli gülüyorum. Öncesinde saklardım.... herneyse bence yapın. Kırılırsa falan diye düsünmeyin. Gerçek dişlerimizde kirilabiliyor.
merhabalar hangi hekime yaptırmıştınız acaba?Merhaba; ben 2 yıl önce ön dört disimi kompozit dolgu yaptırdım kendi dişlerim kadar rahat kullanıyorum herhangi bir ağrı sızı vs yok. Uyuşturmadan kısa sürede yaptı doktorum. Sadece ilk zamanlar ağızda yabancı madde hissi veriyor o kadar. Bu işlem sonrası gülüşüm değişti daha özgüvenli gülüyorum. Öncesinde saklardım.... herneyse bence yapın. Kırılırsa falan diye düsünmeyin. Gerçek dişlerimizde kirilabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?