kızlar doğru yeremi açtım bilmiyorum ama sizlerle salon takımımı paylaşmak istedim. nişanlım askerdeyken gece gündüz uyumadım bitirmeye çalıştım gelincede yemek masası örtüsü yarım kaldı onu tamamlamaya çalışıyorum.
Güle güle kullann tatlımm halam hemen hemen aynısının farklı bir renginden bana yaptı.. Kullanırmıyım bilmiyorum genelde tülleri beğeniyorum ben.. Ama eline emeğine sağlık maşallah canımm..
Güle güle kullann tatlımm halam hemen hemen aynısının farklı bir renginden bana yaptı.. Kullanırmıyım bilmiyorum genelde tülleri beğeniyorum ben.. Ama eline emeğine sağlık maşallah canımm..
allah razı olsun canım tül dediğğin fransız danteli sanırım benimde var ondan bu öyle herzaman yayılcak bişey değil zaten.tülleri kulllanıcam bende. çok uğraştım değdi ama allah herkese daha güzellerini nasip etsin.ufacık bişeye bile sevinir oldum zaman yaklaştıkça
Allah tamamına erdirsin canımm.. öyle tabii kullanmak için sabırsızlanıyo insann :)) Zaten yaptığın bu takımı gözün gibi bakarsınn emek var.. Emek olunca nası kıymetleniyoo annemin örtüleri hala kıymetlidir
Allah tamamına erdirsin canımm.. öyle tabii kullanmak için sabırsızlanıyo insann :)) Zaten yaptığın bu takımı gözün gibi bakarsınn emek var.. Emek olunca nası kıymetleniyoo annemin örtüleri hala kıymetlidir
ay emeğide geçtim anısı çok nişanlım askerdi o gelmeden bitirmeye heves ettim onsuzken yaptım anlıycağın. bitiremedimde şimdi dalga geçiyo bitirdim geldim evlencez hala bitçek diye.2 sene oldu geleli bu arada
maaşallah canım nasıl bi emek bu çok güzel olmuş rabbim sevdiğinle güzel günlerde serip kullanmayı nasip etsin ben çok beğendim böyle şeyleri şimdiki zamane kızlarının tersine çok seviyorum ve yaptırdığım herşeyi kullanmak istiyorum güle güle kullan inşallah
maaşallah canım nasıl bi emek bu çok güzel olmuş rabbim sevdiğinle güzel günlerde serip kullanmayı nasip etsin ben çok beğendim böyle şeyleri şimdiki zamane kızlarının tersine çok seviyorum ve yaptırdığım herşeyi kullanmak istiyorum güle güle kullan inşallah
allah razı olsun canım işte yaptım elimden geldiğince dantel bilmem ama böyle şeyleri severim yapmayı.allah hepimize hayırlısıyla kullanmak nasip etsin.önemli olan o yuvanın huzuru mutluluğu. allah evlenenlerede evlencek olanlarada en güzelini nasip etsin. duadan başka ne güzel şu hayatta