Saçları iyi yıkamamayla alakalı olabilir.Ben saçlarımı yıkarken boncuk olan kısımlara da iyice masaj yaparak yıkıyorum.Bir de kuaförüm serum kullanmamı önermişti.Serum, bakım kremi yine yıkadıktan sonra sıvı saç kremi kullanıyorum.Biz kaynak kullananlar saçlarımıza normalden çok daha fazla bakmamız gerekiyor.
bir de saçlarını sık toplama hatta gerekmiyorsa hiç toplama yatarken falanda.Eğer hala devam ediyorsa bir kuaförüne danış derim o farklı bir şey önerebilir.
bence olabilir.çünkü bende bazen saçımı toplamak zorunda olduğumda ara ara kaşındığını hissediyorum.çok fazla rahatsız etmiyor ama genelde salık bırakıyorum saçlarımı.bir de senin çok fazla ya 320 hiç duymamıştım en fazla 200 falan.bende 150 tane var ve genelde hiç boş yer yok diyebilirim senin saçlarını çok merak ettim doğrusu.
aslında olumsuz bi tarafı yok boncuk kaynağın. yani bi süre kaşınır sadece bu. deri alışana kadar o da.
saçtayken dökülme olmaz çıkartınca bi süre çok dökülür kendi saçlarınız ama o da saçların kaynaklı olduğu süre içinde dökülmeyenler yani normal dökülmesi gerekenlerdir.
ben kullandım iki ay, çıkardım şimdi bi kaç gün sonra tekrar taktırıcam. memnundum ben.
bir süre ne zaman geçer ama ölüyorum kaşıntıdan yara yaptım saç derimi bildiğiniz yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?