• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Boncuk kaynakta kaşıntı sorunu

xefteLyax

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
32
0
16
İstanbul
Kızlar saçıma 7 gün önce 320 tane kaynak yaptırdım silikonlu boncuklarla. Çok korkuyorum zaten dökülücek diye ama kendimi bildim bileli saçlarım kıp kısa. Şimdi belime kadar mutluyum fakat kaşıntı sorunu beni deli ediyo. Bitlenmiş gibi kaşınıyorum resmen :s Bu nasıl geçicek bana yardım edin bi çaresi yok mu gece uyuyamıyorum artık uykusuzluktan kaç gündür ölücemm. Uzun saç sevdamdan vazgeçmek istemiyorum ama böyle giderse dayanamıycam...

Saçları iyi yıkamamayla alakalı olabilir.Ben saçlarımı yıkarken boncuk olan kısımlara da iyice masaj yaparak yıkıyorum.Bir de kuaförüm serum kullanmamı önermişti.Serum, bakım kremi yine yıkadıktan sonra sıvı saç kremi kullanıyorum.Biz kaynak kullananlar saçlarımıza normalden çok daha fazla bakmamız gerekiyor.

Saçları iyi yıkamamayla alakalı olabilir.Ben saçlarımı yıkarken boncuk olan kısımlara da iyice masaj yaparak yıkıyorum.Bir de kuaförüm serum kullanmamı önermişti.Serum, bakım kremi yine yıkadıktan sonra sıvı saç kremi kullanıyorum.Biz kaynak kullananlar saçlarımıza normalden çok daha fazla bakmamız gerekiyor.

yıkıyorum masaj ypıyorum diplere serum falan kullanmıyorum ama baya yıkıyorum 3 4 kere uzun sure masaj yaparak. Ama asırı derece kasınmaya devam edıyor dıplerr

bir de saçlarını sık toplama hatta gerekmiyorsa hiç toplama yatarken falanda.Eğer hala devam ediyorsa bir kuaförüne danış derim o farklı bir şey önerebilir.

bence olabilir.çünkü bende bazen saçımı toplamak zorunda olduğumda ara ara kaşındığını hissediyorum.çok fazla rahatsız etmiyor ama genelde salık bırakıyorum saçlarımı.bir de senin çok fazla ya 320 hiç duymamıştım en fazla 200 falan.bende 150 tane var ve genelde hiç boş yer yok diyebilirim senin saçlarını çok merak ettim doğrusu.

bence olabilir.çünkü bende bazen saçımı toplamak zorunda olduğumda ara ara kaşındığını hissediyorum.çok fazla rahatsız etmiyor ama genelde salık bırakıyorum saçlarımı.bir de senin çok fazla ya 320 hiç duymamıştım en fazla 200 falan.bende 150 tane var ve genelde hiç boş yer yok diyebilirim senin saçlarını çok merak ettim doğrusu.

ilk 200 yaptırmıştım öyle kaldım bir kaç gün batma hissi falan geçti ama şimdi aşırı derecede kaşınıyor 320 ye çıkardığımdan beri. 200dede kaşınıyorduda bu kadar değil. Onun dışında saçlarım hiç gür görünmüyordu. 320 yaptırmak zorunda kaldım. Ama ölüyorum kaşıntıdan.

ben de yarın boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum ama 4 saattir okuduğum yorumlara bakınca sanki olumsuz olanlar daha ağır basıyor gibi geldi. Öncelikle saçlarım 2 yıl önce çok fazla işlem gördü. siyah yaptım olmadı sarıya dönmeye çalıştım derken saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım. Geçen seneden beri de ancak omuz hizasına geldi. Kuaföre danıştım kaynak senin saçında iyi olur saçın ince değil fazla dedi ve belli olmayacağını söyledi ama aklıma takılan çok şey var ve cevabını halen bulabilmiş değilim. Kimisi çok kullanışlı olduğunu söylüyor, kimisi de saçı döktüğünü, zarar verdiğini, hava aldırmadığını, kaşıntı, batma vs. yaptığını. Saçımın zarar görmesini istemiyorum artık ama uzun saça olan merakımdan dolayı da kaynak yaptırmak istiyorum. Çok kararsızım :14:

aslında olumsuz bi tarafı yok boncuk kaynağın. yani bi süre kaşınır sadece bu. deri alışana kadar o da.
saçtayken dökülme olmaz çıkartınca bi süre çok dökülür kendi saçlarınız ama o da saçların kaynaklı olduğu süre içinde dökülmeyenler yani normal dökülmesi gerekenlerdir.
ben kullandım iki ay, çıkardım şimdi bi kaç gün sonra tekrar taktırıcam. memnundum ben. :71:

aslında olumsuz bi tarafı yok boncuk kaynağın. yani bi süre kaşınır sadece bu. deri alışana kadar o da.
saçtayken dökülme olmaz çıkartınca bi süre çok dökülür kendi saçlarınız ama o da saçların kaynaklı olduğu süre içinde dökülmeyenler yani normal dökülmesi gerekenlerdir.
ben kullandım iki ay, çıkardım şimdi bi kaç gün sonra tekrar taktırıcam. memnundum ben. :71:

bir süre ne zaman geçer ama ölüyorum kaşıntıdan yara yaptım saç derimi bildiğiniz yaaa. :(

boncuklar alerji yapmış olabilir saçlarınız diplerden uzamaya başladıkça kafa derinize boncuklar temas etmemeye başlar o zaman kaşıntıdan kurtulursunuz

bir süre ne zaman geçer ama ölüyorum kaşıntıdan yara yaptım saç derimi bildiğiniz yaaa. :(

benim ilk hafta öyle olmuştu aslında ama sonra geçmesi lazım ya belki saç derin kaldırmıyodur yabancı bi maddeyi :44:

bide darkangel hava almaması olayı keratinde oluyo çünkü yapıştırıyolar ana saçla kaynak yaılcak saçı birbirne ama boncukta öyle bişey yok. ben gevşeyen boncuklarımı kendim bile çekiyodum bazen :D
yani saçımı başımı yoluyorum :1:

Back