• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk boncuk kaynak kullanıp sorun yaşayanlar?

paty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
12
0
36
İstanbul
arkadaşlarr ben 5 aydır boncuk kaynak kullanıyorum.ne yalan söyliyim hiç şikayetim yok.ince telli ve çok az olan saçlarımdan bıkmış olan ben şimdi150 adet boncuk kafamda ve saçlarım az geliyor:)kafamda yer kalmadı ama hala dahada fazla saç istiyorum o derece:)neyse.biraz önce okudumki naomi campbell bu kaynaklardan sebep alopesi(SAÇKIRAN) olmuş ve perukla dolaşıyomuşş.böyle sorun yaşayan birileri var mı?sorun yaşayan var mı?huzursuz oldum çokk ......

Saçlarım belime kadar kıvırcık ve çok güzeldi. Ama ben eski sevgilimi dinleyip saçlarımı devamlı düzleştirici ile düzleştirdim. Ve saçlarımın kıvırcığı bozuldu. Artık düzleştirici kullanmasam da saçlarım düzdü:(((((

Kısacık kestirdim ve gittim boncuk kaynak yaptırdım. Saçlarım ince telli ve kurudur ayrıca düz fön çekildiğinde çok gür durmaz( kıvırcıkken gür duruyor)...

Yaklaşık 1 yıldan uzun zamandır boncuk kaynak kullanıyorum. Memnunum. Saçlarım da dökülme de yapmadı. Zaten bakımını da iyi yapıyorum,devamlı diplerle oynayıp çekiştirip kırmıyorum saçlarımı. Özel tarağını kullanıyorum,hafta da 2 kere maske uyguluyorum ve organik şampuanlar kullanıyorum.

Bence iyi bir yer de yaptırdığınız zaman ve silikonlu boncuk kullanıldığı zaman + bakımını iyi yaptığınız zaman problem olmaz.

Bazı kişiler saçların uzamasını engelliyor demiş ama benim saçlarım ara dönemi kaynakla atlattı. Saçlarım da gayet güzel uzuyor.

Ufak bir tavsiye boncuk kaynağı yaptırırken çok dipten değil 1 cm kadar aşağıdan taktırıp ayrıca çift değil tek boncuk kullandığınız zaman daha da kullanışlı oluyor.

Tabii ki bilemem herkes için aynı olmayabilir bu yazdıklarım ama ben de sonuç böyle.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sevgiler

naomi campbell peruk taktığı için saç dipleri hava almamış saçları küsmüş ve dökülmüş,boncuk kullandım ve aşırı saçlarım döküldü,çünkü zamanla bır bakıyorsunkı saçın kökünden kopup düşüyor boncukla beraber,kıskacın geldıgı yerler hava almıyor,cok bakım istiyor,sana tavsiyem çıt çıt kullan,yatarken cıkartırsın üstelık

arkadaşlar saçım 2 yıldır victoria becham modeli ve çok düz cılız seyrek dökülme problemim de vardı...vichy nin ürünleriyle dökülmemi durdurdum ama hala seyrek...yağlı olduğundan da hemen sönüyo ve seyrekliği iice belli oluyo...hayatımda hiç uzun saçlarım olmadı ve o kadar özeniyorum ki...erkek arkadaşım da çoğu erkek gibi uzun saça bayılıyor... ciddi ciddi kaynak yada çıt çıtı düşünüyordum uzun zamandır...doğmgünümde yaklaşıyor erkek arkadaşım doğumgünü hediyesi olarak bana çıt çıt yada kaynak almak istediğini söyledi :)) uzunca bi süre netten araştırdım ve bugün kuaföre gittik bilgi almak için...benim gönlüm çıt çıttan yanaydı ama kufördeki adam beni boncuklu kaynağa ikna etti...tak çıkar çıt çıttan sıkılabileceğim yada yakarken zorlanabileceğim için...ve bi tanesini deneme olarak taktı ve çıkardır...kafam yattı ve yaptırmayı kafama koyarak çıktım... erkek arkadaşımda zaten uzun saç hastası walla çok güzel olcan kız die die beni daha da heveslendirdi... ama kk deki mesajların bazısını okuyunca tereddüte düştüm...ya zatn seyrek olan saçımı da kaybedersem :(( kızlar cesaret verin biraz yaa :))

Kızlar bende istiyorum son zamanlarda yaptırmayı ama ben bazılarda aralardan boncukların gözüktüğünü görüyorum bakımı içinde neler yapıyorsunuz

Kızlar bende istiyorum son zamanlarda yaptırmayı ama ben bazılarda aralardan boncukların gözüktüğünü görüyorum bakımı içinde neler yapıyorsunuz

Doğru düzgün,işini iyi bilen biri saç takarsa bırakın boncuğun gözükmesini kendi saçın bile sanıyorlar.Ben 2 senedir boncuk kullanıyorum.
3 ayda bir çıkartıp bakım yaptırıyorum.Uçları yıprandığı için keratinle bakım yapıyorlar.Sonra tekrar taktırıyorum.Benim yaptırdığım yer tek boncukla taktığı için dolanma yapmıyor saçlarımı rahatlıkla yıkabiliyorum.

görümcem kuaför güzel buyuk ve şık dükkanı var ..neyse saçlarım ınce tellı ve çok sık degıl di..
düğünde taktıdım balayı falan derken alıştım çıkartırdıgım zaman
üzülüyordum
şimdi asla ve asla kullanmıyorum
saçlarım daha çok azaldı ve tülerdi kestıre kestıre bır hal oldum
evet kullanışı güzeldi
ama sonuç berbatt ...

çıt çıttan sıkılmayacağımı bilsem çıt çıt alıcam ama biliyorum kesin takıp çıkarmaktan sıkılıcam:(( kaynak istiyorum ama olumsuz yorumları da okuyunca korkuyorum zaten 2 tel saçım var onu da kaybetmiyim die :((

Bu konuya ilk yazdığımda ben de saçlarıma hiç bir şey olmaz diye düşünüyordum:)) Ayda 1 kere boncuk kaynaklarımı çıkarttırıp taktırıyordum, Aşağılara kadar inmesini beklemiyordum. Varın artık siz düşünün gösterdiğim özeni.....

Fakaaaaaaaaaat 2 hafta önce kaynaklarımı çıkarttım.. Saçlarım uzamış ama ipince kalmış saçlarım. Şimdi Allah var saçlarımda açıklık yok. Yani kaynağa bağlı saç kopmaları yok.

Ama zararını kendi saçlarımı görünce çok daha iyi anladım. Benim çok yakın bir kız arkadaşım senelerdir kaynak kullanıyor ve saçları kalın telli ve gür. Ona zarar vermiyor çünkü saçları kalın.

Ama ince telli saçları olanlar bence yaptırmasın ve yaptırırken de çok ama çoooooooooooooooooooook iyi düşünsünler.

ooofff benim saçlarım da ince telli :50:
ne yapsam istediğim boya getiremiyorum saçlarımı
uzasa da kırılıyor hemen bıktım valla kaynaktan da tırsıyorum
napsam ki :31:

Back