• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boncuk ağda makinesi?

Lillian

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
175
76
318
Malum durumların ne kadar süreceği belli değil, böyle olunca evde ağda işini kolaylaştırmakra fayda var diye düşündüm. Kartus agda makinem zaten var ancak yüz ve bikini bölgesi icin boncuk ağda almak istiyorum. Internette cok fazla makine gordum, hepsinde de iyi kötü yorum var. Cok kalitesiz bir sey alıp evde yangin çıkarmaktan çekiniyorum acikcasi. Makine konusunda tavsiyesi olan veya uzak durmam gerektigini düşündüğünüz bir marka var midir?

Son düzenleme:
Üzerinde ibreli bir ayarı var yangın çıkarmazsınız muhtelen. İdeal sıvılığı sağladıktan sonra kısılıyo mecburen. Ben siyah bir ağda almıştım vivet galiba. Ince bir tabaka kalıyor küçük bir parça da olsa. Işine yarar umarım. Bir dahakine teneke kavanozlardan almayı düşünüyorum.

Bende almayı düşünüyorum yüz bölgesi için siz karae verdiniz mi ? Boncuktan ziyade eritilen kalıp ağda daha güçlü çekiyormuş diye okudum ama bilemedim

Buna iki yıl sonra bir güncelleme girmek istedim :halay:Makine şart falan değilmiş; kullanacağım kadar boncuğu şu marketlerde her yerde bulacağınız yapışmaz süt cezvelerinden birinde kısıt ateşte eritip sonra ateşten çekiyorum. Kıvama gelene kadar karıştırmak yetiyor. Profesyonel ya da büyük alan kullanımı için pratik değil çünkü sabit ısıda kalmıyor ancak ufak bölgeler için (bikini çevresi, yüz vs.) gayet iş görüyor. Sadece bu iş için bir cezve ayırıp öylecesoğumaya bırakmanız lazım, temizlemekle uğraşıldığına değmez. Katılaştıktan sonra çıkmıyor, eriyik haldeyken de temizlemek sıcaktan mümkün değil. Haliyle ağda cezvesi soğuduktan sonra banyo dolabında bir köşede yaşamaya devam ediyor. :)

Back