bombeli klasik alyans kullanan varmı hanımlar:)

kesinlikle bombeli yüzük öneririm hele erkekler bu yüzükle daha çok rahat ediyo öyle çıkariyim rahatsız ediyo falan da diyemez

ben 3 senedir takiyorum, resim paylasan arkadaslarinki kadar kalin degil, orta kalinlikta, anne alyansi tipinde, hafif bombeli.
cok rahatim, kendimle ozdeslestiriyorum. yanina pirlanta filan takinca da hos oluyor, diger gunlerde sade gozukuyor.
cizilme oldu ama bence ne kadar cizikse o kadar kiymetli hatta o ilk gunku parlakligi da kalmadi ama diyorum ya ben eskimis halini seviyorum
sekilli tasli alyansi olan bi cok arkadasim degisip sadeye dondu
tavsiyem kesinlikle bu stil olur
yuzuk takmayan erkek takmiyor, babam da takmazdi, esim de takmiyor :) bombeli yuzuk bu iki kisi uzerinde de etkili olamadi yani. diyorsaniz ki ben kendi kendime takarim alyansimi, mis gibi bir secim. zaten zamanla benim yaptigim gibi topplantilara davetlere filan sadece arkada bestas onde tektasla katilmaya basliyor insan, tek basina alyans takmaktan dahan iyi

Bir sorum olacak bu alyansların fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı? Benim sözlüm çelik alyans alalım fiyatları daha uygun hemde cizilmez dedi ama annem-teyzem olmaz oyle altın alın diyorlar arada kaldım....

maddı durumla alakalı bısey. ama altın alyansın yerı farklıdır tabı. bencede klasık alyans en ıısı.

benımde yuzugum el yapımı bombılı ve en kalınından almıştık yere duşse fılen demır gıbı ses çıkarır ama bız çok memnunuz herkeste çok begenıyor:)

bak ben resmını ekleyım hemen emınım begenerek kullanırsın bız 6 sene once 2 tanesını 540 almıştık eylulde sordugumuzda 960 a bozuyorlardı kar edılmış yanı

çok hoş cnm bizde bu hafta sonu almayı düşünüyoruz yüzüklerimizi umarım çok pahalı deildir

cnm ınsallah ıstedıgınız gıbı begenır alırsınız fakat bu yuzukler el yapımı oldugu ıcın pahalı eger böyle bır kalınlıkta ıstıyorsan 2,ooo tl gözden çıkarcaksın cnm

bizimde alyansımız bundan ve çok rahat canım hem modeli geçmiyo hemde çok kullanışlı ben çok memnunum yüzüğümden

bizde aldık alyasımızı bombeli bu hafta sonuda nişanımız var artık takıcaz yüzüklerimizi hayırlısıyla.

alyanslar genelde kaç ayar oluyor? ben de klasik sade ve orta kalınlıkta alyansları beğeniyorum sanırım 1500-2000 tl arasında tutacak

wedding world kuyumcukent den almıştık klasik sarı beyaz alyansımı vede tam sıra taşlı 1 seneyi devirdik halen ilk günkü gibi sayılır taş falanda düşmedi.''Altın halka'' diye bi firmaydı sadece alyans ve pırlanta yüzükler var. son olarak ki kesinlikle tavsiyem Favoride 2100 tl fiyat verdikleri aynı model aynı gramdaki alyansları 1500 tl aldık. imalatçı olmaları ve tv reklam giderleri gibi harcamaları olmadığı için fiyatlar gayet iyiydi kuyumcukent avmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…