• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bombeli klasik alyans kullanan varmı hanımlar:)

benim alyansım öyle. kalınca ve bombeli klasik alyans 2 yıldan fazladır
kullanıyorum
ve çok çok memnunum. şekilli modelli kullanan arkadaşlarım
bi zaman sonra sıkılıp aynı modeli aldı.
eskimez bi klasik. çizilmesine gelince
her yüzük gibi çiziliyo ama rahatsız edici derece de değil.
üstelik rahat parmaklarım tombul olmasına rağmen
hiç bi sıkıntı yaşamadım

36626602.png

benimki bundan biraz daha kalın

Son düzenleme:
bende bu tarz istiyorum artık
aslında bulgari alıcaktık ama kullanışsız oluyormuş
en iyisi bu sanırım

benim alyansım da klasik bombeli alyans. kullanımı çok kolay taşı düşecek derdi yok her kıyafete uyuyo.. nişanladığımız da maddi imkanlarımız el işi alyans almaya yetmemeişti o yuüzden uygun fiyata klasik alyans aldık ama benım aklım hala o taşlı el işi alyanslarda. bence ilk nişanlandığında iyi bişey al kendini göstersin sonra sıkılınca değiştirirsin klasık alyansların fiyatı fazla deıl zaten biz geçen sene benimkini 125 e almıştık. benim içimde ukde kaldı

mrb hanımlar aranıza yenı katıldım.bencede en kullanıslısı klasık alyanslar dıger taslı yada el ısı modellerden sıkılıp degıstırmek ısteıgınızde cok zarar edıyosunuz.aldıgınız paranın yarısına ancak bozduruluyor.hem klasık modeller her kıyafete uyuyor kullanımıda cok rahat.

Bizim alyansımız da bombeli klasik sarı ve el yapımı.
Ayanslarımız başlığına koymuştum resmini.
İçi de bombeli ve dolgulu olduğundan çok rahat, parmağımda olduğunu unutuyorum.

çok rahat çok kullanışluı ben en kalınından aldım ve bayağı bombeli çiziliyo ama her alyans kadarr.ben memnunum tavsiye edrimm

bız de ılk nısanlanırken degısık bır model ve ozel el yapımı yaptırmıstık ama sonra bunlara donduk. klasik ve guzel bır de alyans gıbı alyans yanı :)

bizm alyansımızda yukarıdaki kalın olandan ben kalın yüzük di ye tutrunca eşim almıştı.bence çok güzel kullanışlı parmağı rahatsız etmiyor ve çok asil duruyor herkese tavsiye ederimm...

Kızlar eğer durumunuz var ise klasik düz alyans ve özel geceler için fantazi alyans alın derim.

kızlar..bnm alyansımı da bombeli diye aldık ama sanırım tam bombeli ve az bombeli olarak değişiyormuş.bnm yüzüğüm şişkin durmuyor ama hafif bombesi var.hangisi daha iyi acaba.bu 3.kez alyans değiştirişim..eşim boşayacak artık walla beni:)adama habire alyans değiştiriyorum..geçen dedim ki aslında daha bombelileri varmış diye.artık yeter dedi..aslında ben kuyumcuya bombeli dedim.o da bana gösterdi;aldık..1.5 sene oldu evleneli..alyans işini çözemedim hala..üzülüyorum

çizilmeyen yüzük var mı bilmiyorum :) ßen 21 nisan 2008 den beri bvlqari kullanıyorum gayettte rahar hiç çıkarmıyorum. o yokken kendimi boş hissediorum ve gayet de rahat hiç bi sorun olmadı benim açımdan birde üniversite okuduqumdan çok yazı yazıorum yazı yazarken künyelerim ve kalın yüzüklerim bi tarafta olunca kalemi rahat hareket ettiremiordum başta diger parmagıma takıordum ama şimdi alıştım hiç bir sorun yok arkadasım tavsiye ederim.

benimde o alyanstan ama çiziliyor ve dikkatli baktığımda bu çizilmeleri siniz ediyor. yanında tek taşta takıyorum hoş görünüşü felan ama tek taş her yere takılıyor. sadece alyans olarak çok iyi hemen hemen hiç çıkarmıyorum sorun olmuyor:1:

yengem yeni değiştirdi ama 6 ay olmuştur yine
bu dediğiniz bombeli sade yüzükten aldı bende çok beğendim güzel duruyor ama neticede ev hanımı kendisi ve yüzük çizik doldu göze batıyor çizikler güzel ama dikkat isteyen bir yüzük..
benim alyansımda taşlı ve zırt pırt parlattırmam gerekiyor..:82:

Back