aklı olan zaten Türk devleti altında yaşamayı ister bi çoğu doğuda elektriği beleşe kullanıyor hastahanesi okulu Türk devletinin yarın orası Kürt devleti olsa kendi ayakları üstünde durabilecekler mi ki hiiç sanmıyorum:)eee sonuç ortada o zaman bu pkk nın ve yandaşlarının derdi ne, kendi kendine gelin güvey, ulvi bi amaç uğruna savaşıyormuş gibi bi tripler
yerseniz..... başkanlık için propaganda haberi. ankette özerklik isteselerdi tayyip bey nasıl başkan olacaktı.....
hii o açıdan bakmamıştım olabilir, şirketin arka planına bakmak lazım
mak danışmanlık
ak parti genel merkez yanı,
ak plaza kat 7 no: 23 söğütözü / ankara
Işte mantıklı bir cevap. Anketi kim yapıyor, kim değerlendiriyor, kim için sorularını niye kimse sormuyor.yerseniz..... başkanlık için propaganda haberi. ankette özerklik isteselerdi tayyip bey nasıl başkan olacaktı.....
Ohoo chess seni takip ederim bu cevap sana yakışmadı be. Hangi sonuç, kimin istediği sonuçeee sonuç ortada o zaman bu pkk nın ve yandaşlarının derdi ne, kendi kendine gelin güvey, ulvi bi amaç uğruna savaşıyormuş gibi bi tripler
aklı olan zaten Türk devleti altında yaşamayı ister bi çoğu doğuda elektriği beleşe kullanıyor hastahanesi okulu Türk devletinin yarın orası Kürt devleti olsa kendi ayakları üstünde durabilecekler mi ki hiiç sanmıyorum:)
aklı olan zaten Türk devleti altında yaşamayı ister bi çoğu doğuda elektriği beleşe kullanıyor hastahanesi okulu Türk devletinin yarın orası Kürt devleti olsa kendi ayakları üstünde durabilecekler mi ki hiiç sanmıyorum:)
Ohoo chess seni takip ederim bu cevap sana yakışmadı be. Hangi sonuç, kimin istediği sonuç
niye aşağılayayım ki :)insanları aşağılamasak keşke.
merhaba canım ben de baba tarafından kürtümYalnız bunu yapanlar sadece Kürt kökenliler değil bunun bilincindesiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?