bölümümde kendimi geliştirmek için neler yapabilirim????

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
ben çeko birinci sınıf öğrencisiyim şimdiden kendımı geliştirmeye bölümümle ilgili bişeyler yapmak istiyorum bunun için bu seneden başlayarak neler yapabilirim hangi kurslara gidebilirim neler okuyabilirim ya da iş olarak kendi bölüümümde şimdiden staj için iş bulabilir miyim bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim :)

Özel sektörde çalışabileceğin ihtimaline karşı yabancı dilini geliştirmelisin. Maddi imkanların varsa sağlam bir ingilizce kursuna yazıl ve bırakma. Etkin iletişim becerileri, stresle başa çıkmak, çatışma yönetimi gibi alanında seni öne çıkaracak eğitimleri alabilirsin.

Daha detay olarak toplu sözleşme ve sendikacılık hakkında araştırmalar yapabilirsin. Firmaların ve sendikaların hikayeleri hakkında internette bolca bilgi vardır herhalde. Alanınla ilgili bir bakış açısı kazanmanı sağlar. Bölümünü tam bilmiyorum ama diğer çalışma alanlarınla ilgili genel bilgi sahibi olman faydalı olacaktır.

Sana en büyük tavsiyem şu ki vaktini boşa harcama.. Mezun olduğunda ve rakiplerini gördüğünde dudağın uçuklayabilir ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…