- 25 Mart 2016
- 15
- 16
-
- Konu Sahibi Defnemdurum
Sosyal hizmet derim 250 üstüne okul puanda eklenecek ama tercihte yerlesirmisiniz 4 Yıllığa.çünkü anadolu Üniversitesi taban puan 353.Merhaba kızlar :) Evliyim ve 7 aylık bir bebeğim var :) Bu sene üniversite sınavına girdim ve barajı geçerek 250 puan aldım. Anadolu Üniversitesi'nden 4 yıllık AÖF "FELSEFE - SAĞLIK YÖNETİMİ - SOSYAL HİZMET - SOSYOLOJİ - TARİH - TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI" Bölümlerinden hangisini okusam hangi işleri bulabilirim hangisi benim için daha faydalı olur? Üniversite okuyan ve bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan öneri ve yorum bekliyorum lütfen :)
Yazıyor geçen sene ki .klavuzu indirin klavuzda puanlar varOsymnin sayfasinda puanlar bu sekilde yazmiyor neden acaba? Lys ye girmedim henuz onunla beraber 300u gecer puanim. Okul puaniyla en kotu ihtimalle 370 - 380 olur diye dusunuyorum.
Hangi bölüme yerlestiniz okul puanı kaç geldi ve aöf değil mi orgun degilNe yaptınız hangi bölüme yerleştiniz ben Atatürke 350 puanla yerleştim anadolu gelmedi sizin nasıl
Büyük ihtimalle aöf dür.4 yıllık aöf bölümlerinde lys şartı gelmiş diyorlar internette okudum daha önce ygs yetiyordu.Hangi bölüme yerlestiniz okul puanı kaç geldi ve aöf değil mi orgun degil
Evet 4 yıllk sosyal hizmet 350 puan ile ata aöf ye yerleştmBüyük ihtimalle aöf dür.4 yıllık aöf bölümlerinde lys şartı gelmiş diyorlar internette okudum daha önce ygs yetiyordu.
Erzurum Atatürk aöf dönemlik 950,Anadolu üniversitesi ise 225 diyorlar dönemlik.Harcı 1000 in üzerindeydi sanki dimi dönemlik
Aynen öyleErzurum Atatürk aöf dönemlik 950,Anadolu üniversitesi ise 225 diyorlar dönemlik.