• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölüm farkı konusunun devamı

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
28
@cansu54 S sinirboyu Yok fen liseliler tıpı tercih ediyormuşta yok derece yapanlar içerisinde sadece ben tıp yapamam diyenler mühendislik yazıyormuşta konu kapanmış ama cevap yazmadan edemeyeceğim. Al bak başarı sıralamaları

http://www.ygslyssistemi.com/taban-...siralari-2015-ygs-lys-tercih-donemi-icin.html

ücretli tıpları geçtim ücretsiz tıplar 15 binden kapanmış, 5 bin tıp kontenjanı olsa ( ki o kadar yok ) bu ne manaya gelir? Her 3 kişiden 2’si tıp yazmamış. Anladık matematik görmüyorsunuz da mantık, tıp eğitimi ile kaybedilecek birşey değil.

Q Queen of the North Bebeğim sana kim dedi ODTÜ bilgisayar bitirdiğimi? Okuduğunu anlamaktan aciz olduğunu düşünüyorum. 11.5 kazanıp kazanmadığıma gelince siz ciddi ciddi sağlıkçılar dışında herkesin asgari ücretle yaşadığını sanıyorsunuz herhalde. 30-35 yaşına gelen yani orta seviyedeki bir beyaz yaka için 6-7 bin düşük 10-15 bin ortalama seviyedir canım benim. İstanbul’da düzgün bir muhitte kiralar zaten 2 binden başlıyor. Üstüne çalışma ortamları leş gibi bir hastane değil.

pisiforme pisiforme Daha 1. sınıfta olan adam uzmanlığı kazanmayı düşünüyormuş da özel hastanede de çalışabilirmiş de eminim hacettepe ingilizce tıpı bitirip amerikan hastanesinde çalışacaksın. Konuşmalarındaki zeka seviyesi bundan aşağısını kurtarmaz gibi geldi. Emel Sayın’ın da dediği gibi rüyalaaaar rüyalaaaar rüyalar gerçek olsaaaaa. Sen bence gerçek dünyaya dönmek için şimdi çık buradan bir devlet hastanesinin aciline git geleceğine merhaba de, hem şimdi ramazan oldukça hareketlidir, kusanlar falan çok eğlenceli, ohhhh mis gibi hastane kokusu, ayılıp bayılanlar bağırış çağırış, mükemmel :KK9::KK9:

Back