boluda öğretmenlik nasıldır lütfen yardımm

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.480
117
363
arkadaşlar eşim öğretmen
bolu merkezde çok açık göstermişler
eşimyazıp yazzmamakta kararsız
ona iii okul çıksa bana ağustos eş durumlarında ii yer çıkar mı diye düşünüyoruzz
küçük bir ilçede yaşıyorzu arkadaşlıklar ortam çok iii
çok rahatım okuluma evim çok yakın
ama ailelere uzağız
eşim yaklaşalım diyor

siz ce ne yapmalıyım
boluda yaşayanlar orada yaşam nasıl
kiralar ortam öğretmenlik ,
offfff içimde sıkınta varrrrr
tekrar taşınma ortam değişikliği buraya geleli 2 yıl oldu benim eşim 5 yıldır burada yaşıyorrr
yeni ortamdan çok korkuyorummm ((((
çokkkk mutsuzummm

ben varım canım :))
5 yıldır buradayım gerçi 3 hafta sonra eşimin tayininden dolayı ayrılacağız ( 3 yıl geredede 2 yıl da göynük ilçesinin himmetoğlu köyünde çalıştım. şansıma öğretmen ortamlarının iyi olduğu okullara denk geldim. 2005 te geldim ve geldiğim sene yeni müfredata geçmiştik o kadar çok evrak işimiz vardı ki buraya geldiğimden pişman olmuştum çünkü 4 yıl diyarbakır hani de çalışmıştım orada gerçekten öğretmenlik yapıyordum ama bolu tam bir evrak yeri . bir de pilot illerden olunca her şey önce burda deneniyor:)
kiralar biraz yüksek gerçi il merkezinde kiralarda biraz düşüş olmuş ama ilçeler ateş pahası. şu an bulunduğum ilçe en uzak ilçesi ilçe merkezinde 2oda bir salon kal.ev. yakıtla beraber 750 yi buluyor inanması zor ama arkadaşım kalıyor gerede ve mengen oldukça soğuk hele geredede güneş görmeyen bir evde kalırsan temmuz 15 ağustos 15 arası ısıtıcı kullanmayabilirsin ha serin havayı severim diyorsan tam sana göre ... bolu merkez ilk geldiğimde çok sıkıcı gelmişti tek cadde her şey pahalı ama şimdi pahalılığına rağmen bana çok şirin geliyor özellikle kaldığım köyden sonra...
ama gerçekten şirin bir yerdir . bir de benim için ideal bir şehir çünkü annemler izmitte :) ama şimdi taaa artvine gideceğiz bakalım ....

bunlar gecenin bu saatinde aklıma gelenler aklına gelen başka birşey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım canım

sevdalinkacım. boluda yaşamak kolAY OLUR.küçük şehir ama soğuk olur

teşekkkürler arkadaşlar :) mecbur gideceğiz artık umarım okulum iii bir okula çıkar yeri iii olan
oradan ev tutarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…