Bolu'da Burun estetiği için doktor tavsiyesi

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Arkadaşlar Bolu'lu olan ya da Bolu'da burun estetigi yaptiran var mi? Varsa hangi doktoru onerirsiniz? Ankara'da olacaktim normalde,ameliyat gunu bile almistim,bir sebepten dolayi vazgectim. Ameliyati Bolu 'da olmaya karar verdim. Burada bu sehir hakkinda konu açılmamış. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim simdiden.

ben çarşamba günü İbrahim sağlama oldum

Merhaba ben de boluda ameliyat olmak istiyorum ve İbrahim beyin adını duyuyorum nasıl oldun memnun musun ben çok endişeliyim korkuyorum galiba güzel şeyler söylersen cesaretimi toplayıp gidicem

Merhaba ben de boluda ameliyat olmak istiyorum ve İbrahim beyin adını duyuyorum nasıl oldun memnun musun ben çok endişeliyim korkuyorum galiba güzel şeyler söylersen cesaretimi toplayıp gidicem

Bi kere ameliyatm cok basarili gecti hic agrim olmadi hastane cok iyi ibrahim bey de cok iyi. Şuan boludayim yurttayim ve tek basimayim 5. Günümdeym ama herkes maşaalln var diyo şişkinliklerm azaldi işte burun ucum iyi ama tampon çkmadan bisey diyemem persmbe bellli olck sonuc

Çok teşekkür ederim bilgiler için bu hafta içi görüşmeye gidicem. Yazarım gelişmeleri

TAMAM CANIM KARAR VERİRSEN NUMARAMI ÖZELDEN BIRAKIRIM SANA SÜRECİ ANLTARIM

Zamanında çok öncesi sonrası foto aramıştım.
Çağsu’da Ayşe Barutçu’ya ameliyat oldum. Memnunum çok kibar ve tatlı bir hanım.

Eklentiler

• BD99C4D0-80E8-43D9-87B9-5A6D41E8139A.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 314
  • 9E6C5E66-D03D-46B8-BB40-8D91BD0C3594.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 273
  • 244AA5EA-D26A-442D-A974-EB5FFEEBC363.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 262
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…