F feryel Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2010 1 0 86 Bolu 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi feryel #1 8 aylık oğluma bakacak ev işlerinde yardımcı olacak deneyimli bakıcı arıyorum.
Z zeliha14 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2010 1 0 36 Bolu 1 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi feryel #2 mrb ilanınızı gördüm ben de boluda yaşıyorum...annemin adına yazıyorum ..bebek bakıcısı ilanınız için...
mrb ilanınızı gördüm ben de boluda yaşıyorum...annemin adına yazıyorum ..bebek bakıcısı ilanınız için...
R rnz Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2012 22 6 86 İstanbul 25 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi feryel #3 Ben Kalıcı Konutlar mevkiinde oturuyorum.Evime gelebilecek 40 yaş üstü tecrübesi olan,titiz ve bana referans verebilecek bebek bakıcısı arıyorum.Sonuç olarak canımı emanet edicem tecrübesiz bir kişi istemiyorum..
Ben Kalıcı Konutlar mevkiinde oturuyorum.Evime gelebilecek 40 yaş üstü tecrübesi olan,titiz ve bana referans verebilecek bebek bakıcısı arıyorum.Sonuç olarak canımı emanet edicem tecrübesiz bir kişi istemiyorum..