Bölgesel Zayıflama

Morpepuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
8
0
Annemle Dr.Mehmet Akgünün kliniğine gittik.Annem çok fazlasıyla kilolu artık kiloları yüzünden sağlık sorunları yaşamaya basladi.Ve ne spor ne diyet kar etti.Bizde en son karar olarak Mehmet Akgünün yanina gittok. Ve anneme üçlü bir uygulama yapacagini söyledi. Akupunktur aqualxy ve spashape.Ve biz denemekten ne cikar diye baslasik.suanda 4 ncu seanstayiz oldukca iyi sonuclar aldk annem halinden oldukça memnun.simdilik 2 beden inceldi bakalim devam edecek mi incelme.ben size sonuclari buradan yazrım.bu arada aqualxy islemi biraz acili ve sonucta biraz morluklar oluyor ama alinan sonuca gore bunlar katlanılacak seyler.nyse kizlar herkese iyi geceler bu baslik altindan sonuclari yazmaya devam edeceğim.

Sonuç nedir ben de Mehmet Akgün e gidiyorum 4 cnm incelme oldu basen bölgemde aqualxy e bdahaki ay bel bölgemde başlayacağım

Merhaba akupuntura yaklasık bir bucuk yıl once gittim ve orda 25 kiloya yakın kilo verdım akupunturu bıraktıktan sonra o kilonun iki katını aldım ve genelde kullananların hepsi de aynı seyi soyluyor dikkatli olun suan bi jel aldım internetten sipariş verdim ismi nano thermal jel dun aksam geldi bu sabah kullanmaya basladım suan surdum ve katın bölgemde yanma var eger yararını gorursem size ulasmaya calısırım

Akupuntura giden arkadaslar dikkat edin ben ve arkadaslarım akupunturu bıraktıktan sonra iki katını aldık fazla yemeden aldık bu kiloları

Selam bende dr nezih karaca kliniğinde bölgesel zayıflamaya gittim endermolab velashape ve aqualix kambin tedavi yapıldı 6 seansta 5 cm inceldim tavsiye ederim dolaşımı desteklediği için selülitlerimden de kurtuluyorum memnunum zararı hiç yok uygulamayı yapanlar çok tecrübeli güzel sıcak klinik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…