Lekeler, Çiller Bölgesel cilt koyuluğu yüzünden bikini giyerken rahatsız oluyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gladiolas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
104
2
kızlar yardım edin caresi var mı bikini giyerken rahatsız oluyorum ağda problemi yüzünden sanırım :utangac ya arkadaşlar pareo giymeden dolasamıyorum denize doğru yürümek işkence oluyo ağda yapmıstım ve sivlce izleri ve esmerlikten dolayı utanıyorum bunun caresi var mı

canım sivilce izlerinden mi utanıyorsun?bacaklarında mı izler?bir de esmerlik demişsin.pek anlayamadım da biraz daha açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım.

Arkadaşım mayo giyince utanıyorsun bikini giyince utanıyorsun denize girmek istiyorsun e birinden vazgeçiceksin ya denize girmiceksin pareo ile geziniceksin yada utangaçlığını üstünden atıcaksın...
Ha başka bir seçenek daha var şortlu bikini alırsın... boxer gibi olanlar varya hani..

canım sivilce izlerinden mi utanıyorsun?bacaklarında mı izler?bir de esmerlik demişsin.pek anlayamadım da biraz daha açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım.

bikini bölgesinde sivilce izi ve esmerlik yani şortlu mayo giysem kapatır ama bunun gecmesi için bi çare varmısenağlama

canım çok ince tül şeklindeı ve tenini çok fazla göstermeyen özellikle renklisini seç pantolan gibi ama bol pareo var canım onlardan al çokda şık duruyo tavsiye edrim

sivilce izlerine yönelik ve renk açıcı formüller var canım onlara da bakabilirsin.yaza kadar baya farkeder şimdi başlarsan.istediğini de giyersin.

kızlar ya benimde bi ara sırtımda allerjik rahatsızlığım oldu ve geçti şimdiyse sivilce lekesi gibi kaldı gerçi ben mayo falan giymem ama beni rahatsız ediyor bu görüntü tavsiyeleriniz varsa bu konuyu takip edicem....

arkadaşlar tekk çözüm bence solaryumsositososito
başkada çözümü yok bunun,ben çok denedim ama en son çare 6-7 defa solaryuma girerek tüm cilt rengimi dengeledim,üstelik rengin ilerde açılsa bile bikini bölgesinde aynı kalıo yani uzun bi süre daha girmne gerek kalmadan kurtuluosun bu sorundanhihoyyyt

X