böle bi sorunu olan var mı???

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
kızlar ben bebeğimi emzirirken diğer göğsüm sürekli akıyor hiç durmuyor.acayip rahatsız oluyorum.tek elimle emzirdiğim göğsümü tuttuğum için akan tarafı tutamıyorum çamaşırım sırılsıklam oluyor.biberon kapağını koyduğumda güzelce ona doluyor ama geceleri oda zor iş.çoğu defa çocuğu yatırırken unutup döküyorum.hoş öyle sütüm taşmıyor bebişime zor yetiyor ama olanda işte böyle akıp gidiyor.siz ne dersiniz bi problem mi var yoksa normal mi ?sizlerde de oluyor mu?bilgilendirirseniz sevinirim.

canım bende de özellikle ilk aylarda herzaman oluyordu şimdi arada bir oluyor bi sorun olduğunu düşünmüyorum sanırım hormonlarla ilgiili çok bilgim olmadığı için yanlış bir şey söylemeyeyim ama içini ferah tut

canım bu gayet normal birşey.bende hep oluyor.bebek emerken iki gögüsteki süt kanalları harekete geçer.göğüs pedi kullan.ben bebedor un pedini kullanıyorum.çok kaliteli.wee markalı olanlar çok berbat.eğer ped kullanmazsanda küçük bir el havlusu felan koy.sürekli kıyafet değiştirmek zor.kolay gelsin:1rolleyes:

bende de oluyordu emzirmeden önce bir bez koyuyordum.gögüs çok dolu oldugu için öbürünü emerken o da fazla sütü dışarı atıyor artık daha sık emziriyorum o sorunum kalmadı.sende gögüslerinin dolmasını bekleme sık sık emzir.hemde sık emzirince sütün artacak sende farkedersin çok su iç.

ya bende göğüs pedi kullanıyorum wee marka.gerçekten çok berbat hemen doluyor.ama ben akan sütüme kıyamıyorum o yüzden yazdım başlığı yoksa bez koymuşum ona akmış,o değil sorun..sütüm az, olanda o şekil gidiyor.çünkü bebişimi akan göğsüme koyduğumda bi iki çekmedenm sonra sızlanmaya başlıyor..anlıyorumki bişey kalmamış..sütüm bol olsa aksın hiç dert etmem:)

bendede oluyordu hala daha oluyor göğüs pdi kullanırsan işe yarıyor hem göğüs uçların sürekli ıslak kaldığından yara olmuyor.Göğüs ucu yarasının en etkin tedavisi kendi sütündür.

canım bu genelde herkeste olan bir durum bebek emerken öbür gögüs sızlayıp süt akar akan gögsünün ucunu elini işaret parmagını bastırarak birkaç saniye ov süt gelmeyecektir yazık bebeginin sütü ziyan olmasın ben hep öyle yaparım

benim de akıyor.ilk zamanlar biberon tutuyordum doluyordu ama oğlum biberon sevmediği için döküyordum.,şimdi parmağımı göğüs ucuma bastırıp durduruyorum.bazen de önemsemiyorum aksın nasıl olsa çok var diye.aman maşallah diyeyim.

göğüsten taşacak kadar varsa sütün bol demektir tatlım dert etme akan fazlalıklar da gitsin benim de oluyordu bazen uzun süre emzirmeyince gene oluyor ama zamanla beyninin bebeğine yetecek miktarı ayarlamasıyla ona göre süt salgılanacaktır bu sorun da ortadan kalkacaktır merak etme

gögsünden süt akması sütünün bol olması anlamına gelir..
bi elinle bir gogsunü sag, diger elinle diger gögsünü kapa ki akmasın, sonra kapattıgın gösünü bebegine ver emsin, sonrada maden sızlanıyor diyorsun sagdıgın sütüde ver..
biraz meşagatli olacak ama , çözüm olabilir bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…