Bol köpük yapan türk kahve makinesi ne tavsiye edersiniz?

Kızlar kahve makinası almak istiyorum,ama pahalı olmasın.30-50 tl civarı.Yani hem bol köpük yapacak hemde ekonomik olacak...:68:

Canım o fıyatta almıstık annemle ama kullanıslı cıkmadı ben 10 aydır arzum mirra kullanıyorum cok memnunum bol köpuk yapıyor,köpük bır tek makına ıle bıtmıyor kahven de taze olmalı

Arzum dışında tavsiyelerinizi bekliyorum.

valla canım ben ucuzluk pazarlarında satılan 2.5 - 3tl ye olan kahve makinasından aldım
iş yerinde bile onu kullanıyoruz
tek seferde 8 kişilik kahve yapıyor
ve boool köpüklü oluyor süper bişi
tavsiye ederim;)
hatta 2 gün önce kuzenimi isteye geldiler onunla yaptık kahveleri süper oldu yaniii

bak şimdi benimde canım cekti
hemen yapıp içiyim barii kocacımla baş başaaa
:38:

korkmaz almıştım pek köpürdüğünü söyleyemem saniyede pişiyor zaten orasını da anlamış değilim nasıl kahveyse....ama kahve dünyasının kahveleri eğer kahve dünyası markasıyla pişiyosa güzel köpürüyo...

bende çok hevesleniodum kahve makinalarına sonra bime king in takımı geldi ketıl çay ve kahve makinası 80 tlydi aldım çokta memnunum köpüğü çok güzel çıkartıo. ablamda da simbo var 20 liraya almış denemek için ama maşallahı var yani markalılara taş çıkarır
:7:

bende çok hevesleniodum kahve makinalarına sonra bime king in takımı geldi ketıl çay ve kahve makinası 80 tlydi aldım çokta memnunum köpüğü çok güzel çıkartıo. ablamda da simbo var 20 liraya almış denemek için ama maşallahı var yani markalılara taş çıkarır
:7:

Biz evde sinbonun k.makinasını kullanıyoruz gayet de güzel köpürtüyor 30 tl gibi fiyatı yanılmıyorsam
Tavsiye ederim.

Türk kahvesi makinası diye bir makinanın olduğundan haberdar değildim ta ki arkadaşımın evinde bu makinadan çıkma, köpüğü bol, tadı enfes kahveyi içene kadar, türk kahvesini özellikle iyi bir türk kahvesini içmeye bayılırım-bendeki de laf kim bayılmaz ki- o gün koydum kafama bu makinadan bende alıcam diye ama sonra hiç araştırmadım.:)

Bende var sinbonun ama dediğiniz gibi hiç köpüklü yapmıyor hatta dibini tutturdu simsiyah oldu içi en iyisi arçelik ama o da pahalı..

Eğer 1 fincan kahve yapılacaksa cezvede pratik oluyo hemen. Soğuk suyla yapıyorum kahveyi atınca hiç karıştırmıyorum gayet güzel köpüklü oluyo. Ama bi kaç fincan yapılacaksa Arçelik telve çok güzel. cANIM 30- 50 tL Civarı Arzum king vs. markalar var ama iyi bişey olsun dersen paraya kıy Arçelik telve al derim. Taş gibi makine.

Son düzenleme:
amcamızın kızını istemeye geldiler bayramda
arkadaşından kahve makinası istemiş
sinboydu markası 4 fincan kahve yapabiliyor cezvede yaptıklarımız köpüksüz oluyordu
makinada yapılanlar çok güzel bol köpüklü oldu

uzun zaman olmus konu acilali konu sahibi makina aldimi acaba :1:

bende turk kahvesini mikroda yaparim cikarinca bir karistiririm oohhh bal kopuklu oluyor :27:

Back